BURAN POČETAK

Zekanović: Živog mrtvaca Grbina treba pogoditi kolcem u srce i metkom u čelo

16.05.2024 u 17:01

Bionic
Reading

Hrvoje Zekanović započeo je svoj novi saborski mandat prilično burno, optužujući oporbu za dvostruke kriterije. Braneći osnivanje Ministarstva demografije i useljeništva, rekao je da nema tisuća novih otvorenih radnih mjesta

Međutim, to njemu nije tema nego tema treba biti oporba, osobito pitanje 'gdje će visjeti Grbin kad ga politički smaknu' u SDP-u.

'Tema svih tema je kako će visiti s nekog stabla, figurativno, Peđa Grbin kad ga vi smaknete politički. On je trenutno politički mrtvac, živi zombi.... Više ga zapravo nitko ni ne brani. Tko će braniti Peđu Grbina? Ajmo? Nitko neće... pa naravno. Znate one filmove, treba ga pogoditi kolcem u srce i metkom u čelo', rekao je Zekanović, savjetujući SDP-ovcima da stave Sanju Radolović za predsjednicu i da ona ima njegovu punu podršku.

Po njemu tema svih tema je i to što je 20 posto zastupnika Mosta napustilo tu stranku. 'Obratite pažnju na bratoubilački rat', kazao je.

SDP-ov bivši ministar obrazovanja Željko Jovanović, koji se opet saborski zastupnik, javio se za povredu poslovnika i rekao da je upravo zbog Zekanovića premišljao treba li se vratiti u Sabor. 'Ako tako nastavite, ocjena ovog Sabora i dalje će biti mršava dvojka', kazao je.

  • +63
Konstituirajuća sjednica Sabora Izvor: Pixsell / Autor: Robert Anic/PIXSELL

Sam Grbin nije želio komentirati izjavu Zekanovića. 'Život je prekratak da bi trošio vrijeme na Zekanovića i njegove gluposti', poručio je Grbin.