TRŽIŠTE RADA

Direktor prodaje, prodavač, knjigovođa... Izdvojili smo nekoliko zanimljivih oglasa za posao

16.08.2024 u 09:27

Bionic
Reading

I ovog tjedna portal MojPosao nudi atraktivne poslovne prilike

Tvrtka Europhone d.o.o. već duži niz godina uspješno posluje kao najveći franšizni partner hrvatskih teleoperatera te je u potrazi za Direktorom prodaje (m/ž). Ponuda uključuje transparentno zadane ciljeve i podršku iskusnih kolega, bonuse temeljene na ostvarenju rezultata te službeni automobil, mobitel i laptop. Ako imaš iskustvo rada u više prodajnih kanala u telekomunikacijama i znaš kako voditi i razvijati ljude, pošalji svoju prijavu do 29. kolovoza.

PETROL društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu i prijevoz nafte i naftnih derivata zapošljava na poziciji Punitelj boca - prodavač (m/ž). Nude ti rad u dinamičnom, modernom i međunarodnom poslovnom okruženju, nagrade za rezultate rada, božićnicu, uskrsnicu, regres, naknadu za topli obrok te mogućnost internog i eksternog školovanja. Ako si motivirana i dinamična osoba koja želi raditi u multinacionalnoj kompaniji, požuri i prijavi se do 31. kolovoza.

aROMA gelato je sinonim za potpuno prirodni, artizanski gelato i vodeći je brend u ovoj djelatnosti na području Hrvatske i regije. AROMA GLOBAL 3 d.o.o. zapošljava na poziciji Knjigovođa (m/ž) za poslove kontrole i knjiženja ulaznih računa i izlaznih računa te vođenje raznih knjigovodstvenih pomoćnih evidencija. Ponuda uključuje ugovor na neodređeno, rad u profesionalnom i ambicioznom timu te u poticajnoj radnoj okolini. Ako želiš graditi karijeru s aROMA timom, požuri i prijavi se do 7. rujna.

Links d.o.o., vodeći maloprodajni lanac računalne opreme u Hrvatskoj, zapošljava na poziciji HR Generalist (m/ž) koji će biti odgovoran za upravljanje cjelokupnom kadrovskom administracijom te pružanje operativne podrške u razvoju ljudskih resursa. Nude ti ugovor na neodređeno, stimulativna primanja, naknade za topli obrok i prijevoz, božićnicu, uskrsnicu i regres, popust za djelatnike te mogućnost kliznog radnog vremena i rad od doma. Pošalji svoju prijavu najkasnije do 22. kolovoza.

IND - EKO industrijska ekologija i zaštita okoliša, d. o. o. u potrazi je za Voditeljem terenskih radova (tehnološka čišćenja) (m/ž). Radno mjesto obuhvaća poslove voditelja radilišta u pogonu poslodavca i na terenu, kontrolu organizacije radilišta, podnošenje izvještaja o stanju na radilištima te rad na operativnim poslovima. Ponuda uključuje ugovor na neodređeno vrijeme te atraktivna i konkurentna primanja. Ako si precizna, temeljita i odgovorna osoba sa izraženim organizacijskim vještinama, pošalji svoju prijavu do 22. kolovoza.