preuzela dužnost

Nataša Rapaić predsjednica Uprave Hrvatskog Telekoma

01.07.2024 u 10:24

Bionic
Reading

Nataša Rapaić HT Grupi se pridružila 2003. godine te je držala više rukovodećih pozicija, a od 1. srpnja je i predsjednica Uprave i glavna izvršna direktorica Hrvatskog Telekoma

Nataša Rapaić preuzela je dužnost predsjednice Uprave i glavne izvršne direktorice Hrvatskog Telekoma.

U Hrvatskom Telekomu je od 2013. godine bila članica Uprave i glavna operativna direktorica za privatne korisnike (COOR) zadužena za prodaju, marketing, korisničke i tehničke usluge privatnim korisnicima. HT Grupi se pridružila 2003. godine te je držala više rukovodećih pozicija: operativne direktorice Sektora za marketing za privatne korisnike, članice Izvršnog odbora T-Coma i glavne direktorice za marketing te izvršne direktorice Podjedinice za korporativne komunikacije.

Tijekom svoje karijere bila je ekonomska analitičarka u Ekonomskom uredu pri Veleposlanstvu Španjolske, financijska analitičarka u investicijskom odjelu banke Grupo Caixa Galicia te konzultantica u madridskom uredu Europraxis Consultinga na projektima Telefónice Móviles.

Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu, a diplomu iz Poslovnog upravljanja (MBA) stekla je na IE u Madridu.

Kako Nataša Rapaić preuzima CEO funkciju, Krešimir Madunović počinje obnašati dužnost člana Uprave i glavnog operativnog direktora za privatne korisnike (COOR), a Ivan Bartulović člana Uprave i glavnog operativnog direktora za ljudske resurse i korisničku podršku (COO).