MOJPOSAO

Traže se farmaceuti, medicinski stručnjaci, trgovci...

22.01.2015 u 12:36

Bionic
Reading

Portal MojPosao ovoga tjedna izdvaja poslove u Zagrebu, Novigradu i Splitu

Yamamay&Carpisa grupa osnovana je 2001. godine, a trenutno zapošljava više od 1200 ljudi. Samo u Hrvatskoj Yamamay ima 13, a Carpisa 8 trgovina. Carpisa je hrvatskim kupcima poznata po pristupačnim cijenama i paleti proizvoda koji odgovaraju širokom spektru kupaca u njihovim svakodnevnim potrebama. Tvrtka Pianoforte Croatia d.o.o. upravo za Carpisa brend traži dva zaposlenika koji će se pridružiti Carpisa timu u Rijeci na radnim pozicijama Shop Assistant (m/f) i Store Manager (m/f).

Poznati španjolski brend Springfield jedan je od vodećih brendova u svijetu mode za mlade, a odlikuju ga jednostavnost i udovoljavanje uvjetima suvremenog načina života, a sukladno tome i spoj vrhunske kvalitete i pristupačnih cijena. Springfield trenutno traži više osoba za radno mjesto Prodavač (m/ž) u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Zadru i Osijeku.

Mandis-pharm ljekarna privatna je zdravstvena ustanova i slovi za jednog od vodećih privatnih ljekarničkih lanaca: posluje sa 12 ljekarničkih jedinica i tri specijalizirane prodavaonice za lijekove i medicinske proizvode. Tvrtka svoje poslovanje temelji na ulaganju u kvalitetu poslovnih prostora i proizvoda te na kontinuiranu edukaciju zaposlenika s ciljem podizanja njihovih stručnih kompetencija i komunikacijsko-psiholoških vještina. Osim ljekarničkih, pruža i dodatne usluge kao što su nutricionističko savjetovalište, dermokozmetičko i homeopatsko savjetovalište, a trenutno je u potrazi za tri djelatnika: Magistar farmacije – voditelj ljekarne (m/ž) za rad u Slavonskom Brodu te Farmaceutski tehničar (m/ž) i Magistar farmacije (m/ž) za rad u Zagrebu.

ProElektronika d.o.o. za trgovinu i usluge specijalizirana je za pružanje usluga konzaltinga, inženjeringa, projektiranja te isporuke renomirane opreme koju zastupa sve do programiranja i puštanja u pogon samostalno ili s partnerima tvrtkama. Pružanje kompletne usluge podrazumijeva praćenje cjelokupnog procesa te prilagođavanje potrebama klijenata i njihovim individualnim zahtjevima. Za potrebe programiranja i puštanja u pogon Siemens PLC S7-300/S7-1200 industrijskih postrojenja tvrtka trenutno traži Inženjera automatizacije (m/ž) za rad u Zagrebu.

AM global Medical recruitment ima više od četrdeset godina iskustva u području ljudskih potencijala i zdravstvenoj skrbi. U vrijeme globalnih promjena koje su zahvatile i medicinski sektor, tvrtka je specijalizirana i kvalificirana za regrutiranje stručnog, profesionalnog i motiviranog medicinskog osoblja za rad u Irskoj, Ujedinjenom Kraljevstvu, Njemačkoj te na Bliskom istoku. Tvrtka trenutno ima 17 natječaja kroz koje traži medicinske stručnjake za rad u Irskoj, Ujedinjenom Kraljevstvu, Njemačkoj i Bliskom istoku.

Kako bi vaše prijave na ove oglase bile što kvalitetnije, prilagodite svoj životopis i molbu konkretnom oglasu na koji se prijavljujete, dobro proučite tvrtku, a ukoliko vas pozovu na razgovor za posao, nije na odmet da se informirate i o očekivanoj plaći za oglašeno radno mjesto putem servisa MojaPlaća