TRŽIŠTE RADA

Tražite posao? Velike tvrtke zapošljavaju, provjerili smo što nude

03.10.2024 u 08:36

Bionic
Reading

I ovog tjedna portal MojPosao izdvaja atraktivne poslovne prilike

Tifon d.o.o., kao jedna od vodećih kompanija u poslovanju s naftom i plinom, zapošljava Gastro prodavača (m/ž) na više lokacija u Hrvatskoj. Nude ti rad u dinamičnom okruženju, mjesečni bonus, plaćene mjesečne troškove prijevoza, dodatak za topli obrok te plaćene dodatke za rad subotom, nedjeljom, praznikom i za rad noću. Ako si osoba orijentirana na kupce i voliš rad s ljudima u dinamičnom okruženju, pošalji prijavu do 31. listopada.

Digitalni Tahograf d.o.o. tvrtka je koja se od svog osnutka neprekidno širi i unapređuje u svim poslovnim segmentima. Trenutno traže novog Mehaničara / električara u servisu za gospodarska vozila (m/ž) koji će biti zadužen za poslove održavanja, dijagnostike i popravaka na električnim uređajima i opremi teretnih vozila. Nude ti ugodnu i dinamičnu radnu atmosferu koja potiče suradnju i kreativnost, motivirajuće radno okruženje uz podršku te priliku za profesionalni razvoj i napredovanje unutar tvrtke. Prijavi se do 13. listopada.

FASHION COMPANY d.o.o. zapošljava Zamjenika voditelja poslovnice (m/ž) koji će voditi administraciju i dokumentaciju nužnu za funkcioniranje prodavaonice te operativno organizirati prodaju i rad. Ponuda uključuje rad na neodređeno vrijeme, mjesečne bonuse, naknadu za prijevoz i prehranu, ugodnu i poticajnu radnu atmosferu te zaposlenički popust. Požuri i prijavi se do 10. listopada.

Tulipan grupa d.o.o. dinamična tvrtka specijalizirana za ulaganja i nekretnine. U potrazi su za Diplomiranim pravnikom (m/ž) koji će obavljati pravne poslove za tvrtku te izrađivati ugovore o kupoprodaji i zakupu te pratiti pravne poslove u razvoju nekretninskih projekta. Nude ti stimulativna primanja, pozitivno radno okruženje i mogućnost napredovanja. Ako si zainteresiran/a, prijavi se do 17. listopada.

AVITEH Audio Video Tehnologije d.o.o., vodeća tvrtka na tržištu profesionalne foto, video i audio opreme, zapošljava Servisera dronova i video opreme (m/ž). Opis posla uključuje zaprimanje dronova i profesionalne video opreme na servis, dijagnozu, popravak i testiranje dronova i ostale opreme, instalaciju opreme, povremeni terenski rad te vođenje komunikacije s klijentima. Nude ti radno vrijeme u uredu, od 9 do 17h, stalni radni odnos, poticajna primanja te ugodnu radnu atmosferu. Prijavi se do 6. listopada.