POSLOVNE PRILIKE

U potrazi ste za poslom? Provjerili smo tko zapošljava i što nude

27.06.2024 u 13:15

Bionic
Reading

I ovog tjedna portal MojPosao nudi atraktivne poslovne prilike

Financijska agencija (FINA) zapošljava Višeg specijalista za strateško planiranje (m/ž). Potrebno je posjedovati najmanje 1 godinu radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima i poznavati metodologiju izrade strateških dokumenata. Njihova ponuda uključuje rad redovite sistematske preglede, edukacije i certificiranje iz djelokruga rada, božićnicu, dar za Uskrs, regres, prigodnu nagradu za rođenje djeteta te balans između privatnog i poslovnog dijela života. Prijavi se na natječaj do 6. srpnja.

MAISTRA d.d. za hotelijerstvo i turizam kao jedna od najprestižnijih hotelijerskih grupacija, u potrazi je za Voditeljem zapošljavanja na destinaciji (m/ž). Nude ti razne pogodnosti poput dugoročnog zaposlenja i razvoja, dodatnih stimulacija i mjesečnih nagrada, plaćene putne troškove i topli obrok te motivirajuće, ugodno i poticajno radno okruženje. Ako posjeduješ minimalno 2 godine radnog iskustva u voditeljskoj ulozi i imaš razvijene komunikacijske vještine, požuri i prijavi se do 6. srpnja.

Globalna hrana d.o.o. traži pojačanje u McDonald’s restoranima u Splitu na poziciji Host / Hostesa. Ponuda uključuje prosječnu neto plaću od cca. 1150 € sa svim dodacima, dodatnih 560 € neto prigodnih nagrada godišnje, dodatak na plaću u sezoni do 170 € bruto mjesečno (u periodu od travnja do kolovoza), rad na puno ili nepuno radno vrijeme te novčani dar za svako dijete do 15 godina starosti u iznosu od 140 € neto. Ako si otvoren/a za nove izazove i iskustva pošalji svoju prijavu do 3. srpnja.

Pan-pek d.o.o. kao vodeća tvrtka u proizvodnji pekarskih i slastičarskih proizvoda i sa preko 60 vlastitih maloprodajnih prodavaonica u potrazi je za novim Asistentom predsjednika Uprave (m/ž). Nude ti plaćene troškove javnog prijevoza, isplatu božićnice, uskrsnice, regresa, sudjelovanje u Multisport programu te naknadu za topli obrok. Ako si spreman/na pružati podršku predsjedniku Uprave u organizaciji tekućih aktivnosti te raditi u dinamičnoj sredini orijentiranoj na stalni razvoj i zadovoljstvo kupaca pridruži im se i pošalji prijavu najkasnije do 5. srpnja.

Harvey Norman Croatia d.o.o. kao jedan od vodećih svjetskih kompanija kada je u pitanju namještaj, spavaće sobe, kuhinje, bijela tehnika, kućanski aparati te audio-video proizvodi traži pojačanje u svom timu i to na poziciji Skladištar (m/ž). Nude ti strukturiran onboarding, popuste u njihovim trgovinama, plaćene troškove prijevoza, edukacije koje su potrebne u vezi tvog posla, godišnju nagrade za radne rezultate te besplatni parking. Ako si se prepoznao/la u ovom oglasu, javi im se do 5.srpnja.