spremni na promjenu?

Vrijeme je za bolji posao: Provjerite što se nudi na tržištu i kakvi su uvjeti

13.10.2022 u 11:40

Bionic
Reading

Ako već duže vrijeme razmišljate o promjeni posla, provjerite atraktivne poslovne prilike koje je izdvojio portal MojPosao

Kamen Sirač, tvrtka za proizvodnju i promet građevnim materijalom, s tradicijom od 1878. godine, zapošljava na pozicijama: Specijalist nabave (m/ž) i Skladištar (m/ž). Novim kolegicama i kolegama nude stalan radni odnos, službeni laptop i mobitel, plaćen topli obrok i prijevoz te priliku za profesionalni rast i razvoj u dinamičnom okruženju. Ako su te zainteresirali, javi im se najkasnije do 16. Listopada i postani dijelom njihovog stručnog tima.

Ribola, jedan od vodećih trgovačkih lanaca na području srednje Dalmacije, zapošljava na poziciji: Referent u likvidaturi (m/ž). Opis posla, između ostalog, uključuje knjiženje ulaznih računa, komunikaciju s dobavljačima te kontrolu potrebnih ispravaka u robnim dokumentima, a novim kolegama nude nagrade za radne rezultate i prigodne nagrade, stimulativna primanja, mogućnost stalnog zaposlenja i ugodno radno okruženje. Javi im se do 1. studenog.

Biomedica Grupa, dio AddLife švedskog koncerna, vodeći je distributer IVD proizvoda, medicinskih proizvoda, proizvoda iz područja Life Science (LS) i drugim medicinskih proizvoda. Trenutno su u potrazi za Odgovornom osobom za promet lijekova na veliko (m/ž), a zainteresirani kandidati moraju imati položen stručni ispit i najmanje dvije godine radnog iskustva na odgovarajućim poslovima te biti odgovorni prema poslu. Prepoznaješ se u tom opisu? Javi im se do 22. listopada.

Yoummday je stvorio jedino svjetsko tržište talenata za samozaposlene savjetnike klijenata koji rade od kuće. Trenutno tragaju za talentima koji će se pridružiti njihovom timu, i to na poziciji: Kundenberatung im Home Office - Deutschsprachig (m/ž). Potrebno je poznavati njemački jezik, radi se na daljinu, a nude ti plaću od 2.000 do 4.500 eura, fleksibilno radno vrijeme, profesionalni trening i edukacije, rad s vrhunskim klijentima i mjesečne bonuse. Javi im se najkasnije do 29. listopada.

Top Računovodstvo Servisi, član INA Grupe, u potrazi je za učinkovitim profesionalcima, željnim pokazati svoje sposobnosti i znanja radeći u dinamičnom okruženju na poslovima računovodstva. Preciznije, zapošljavaju Stručnjaka za konsolidaciju (m/ž). Potrebno je minimalno 3 godine radnog iskustva na relevantnim poslovima i odlično poznavanje financija, računovodstva i poreza, a prednost pri zapošljavanju imat će kandidati koji poznaju rad u SAP aplikaciji. Prepoznaješ se u opisu? Javi im se do 20. listopada.