IZ PARIZA S LJUBAVLJU

Olimpijske igre gladi: Najbolji olimpijski kreatori sadržaja već su okrunjeni

26.07.2024 u 16:18

Bionic
Reading

Dok se približava ceremonija otvaranja Olimpijskih igara, koja se održava danas, zrak je ispunjen glasinama o trošnim krevetima, spektakularnim nastupima Lady Gage te pojavljivanjima Celine Dion i Snoop Doga. U međuvremenu, sportaši osim što se pripremaju za nastupe, zabavljaju pratitelje po društvenim mrežama videima i fotografijama u kojima donose atmosferu iz olimpijskog sela.

#Olympicvillage trenutno je u trendu na TikToku, a najveće zvijezde Olimpijskih igara, uključujući britanskog skakača u vodu s daske i medijsku ličnost Toma Daleya, kao i članice australskog nogometnog tima Matilda, dijele svoje dojmove o životu u olimpijskom selu.

@matildas In our Olympic era (Tillies' Version) 💅👊 #Matildas #TilitsDone #AllezAUS #Paris2024 ♬ original sound - Matildas

Olimpijci su se pokazali kao talentirani kreatori sadržaja, kombinirajući humor, autentičnost i osobne priče. Njihovi TikTokovi nude intiman pogled na svakodnevni život sportaša, daleko od formalnosti natjecanja. Objavljuju o torbama s poklonima, trošnim krevetima i atmosferi na terenu u Parizu. I što smo dosad saznali? Čini se da ovi sportaši imaju više od savršeno isklesanih trbušnjaka i iscrpljujućih rutina treninga – oni su prilično duhoviti.

Ovo su olimpijski kreatori sadržaja i TikTok trendovi koje ćemo pratiti do 11. kolovoza.

Afera s kartonskim krevetom

Olimpijci maksimalno koriste skandal s kartonskim anti-seksualnim krevetima, a britanski ronioc Tom Daley svoju publiku vodi korak po korak kroz postavljanje svog kreveta. U međuvremenu, australska vaterpolistica Tilly Kearns zauzela je detaljniji pristup, objašnjavajući da problemi počinju s kartonom, ali pravi problem su "madraci tvrdi kao kamen" koji stvarno prigušuju strasti olimpijaca.

@tomdaley CARBOARD BEDS IN THE OLYMPIC VILLAGE! #paris2024 #olympics ♬ original sound - Tom Daley

Neki timovi su bolje zbrinuti od drugih, a Tilly je pohvalila menadžera tima Lukea Kearna jer je svoju momčad opremio nadmadracima od memorijske pjene. “Budili su me svaki drugi sat, mislila sam da ću spavati na podu.” Dodala je da će tim pokazati svoju zahvalnost. "Možete očekivati ​​zlatne medalje od sada nadalje."

Skandal s kartonskim anti-seks krevetima privukao je veliku pažnju. Sportaši koriste humor i kreativnost kako bi pokazali stvarne probleme s kojima se suočavaju, istovremeno naglašavajući prilagodljivost i zajedništvo unutar sela.

Jedriličarske ekipe likuju

Olimpijski jedriličarski tim ima koristi od svog natjecanja koje se održava na jugu Francuske, u Marseilleu, što znači da preskaču probleme s krevetima. Sarah M. Douglas objavila je post pokazujući da nije previše tužna što je propustila svu zabavu u selu: "Kad si u satelitskom selu samo sa svojim sportom, ali barem imam pravi krevet i klima uređaj." U međuvremenu, Camilla Kemp pokazala je pogled na obalu. Možemo pretpostaviti da će članovi Matilda biti ljubomorne.

Torbe s poklonima nikad nisu bile vrijednije

Neki olimpijski darovi bolji su od drugih, a olimpijci objavljuju i uspoređuju svoje poklone. Američka prvakinja u ragbiju Ilona Maher osjećala se dobro u svom SKIMS bikiniju, objavivši: "Ovog tjedna, nova vruća bomba ulazi u vilu." Neki su se osjećali manje seksi. Golmanica Matilda Mackenzie Arnold bez komentara je predstavila neprivlačne ombre suknje do koljena s napomenom kako komentar nije potreban.

Francuska gastronomija na djelu

Kao što biste očekivali u Parizu, naši heroji Olimpijskih igara u Parizu 2024. uživaju u bagetima. I dok se raduju unosu ugljikohidrata, neki od njih daju loše recenzije iskustva u blagovaonici s nedovoljno začinjenim obrocima koji teško zadovoljavaju stanovnike sela.Gimnastičarka Aleah Finn etablirala se kao kritičarka hrane na koju treba obratiti pažnju.

Olimpijci ne samo da dijele svoje svakodnevne aktivnosti, već također recenziraju hranu, smještaj i opću atmosferu sela. Njihove iskrene recenzije pružaju gledateljima realan uvid u život u olimpijskom selu, što može utjecati na percepciju i očekivanja budućih sportaša i organizatora.

Jedva čekamo novi sadržaj

TikTok omogućava sportašima da se predstave na autentičan i kreativan način, izvan formalnih okvira natjecanja. Njihovi sadržaji ne samo da pružaju zabavu i informacije, već također grade čvršće veze s publikom i nude vrijedne uvidi u život unutar Olimpijskog sela. Kako se igre budu nastavljale, možemo očekivati još više kreativnog sadržaja koji će dodatno obogatiti iskustvo praćenja Olimpijskih igara.