17. rujna

Osvojite ulaznice za predstavu Dimnjačar u Lisinskom

11.09.2024 u 13:42

Bionic
Reading

Kako nam se bliži datum 17. rujna, 2024. tako raste uzbuđenje u Kerekesh Teatru, no ne radi kraja ljeta i početka jeseni, već radi Štefovog dimnjačarskog umijeća koje će se uz salve smijeha razotkriti u Lisinskom

Kako je sam dimnjačar Štef najavio, 'počistili bumo sve dimnjake u Lisinskom'.

S velikim zadovoljstvom najavljujemo igranje najizvođenije hrvatske predstave 'Dimnjačar', koja se bliži svojoj 1400 izvedbi. Predstava je to, u kojoj su dimnjačarske priče i dogodovštine ispričane jednostavnim jezikom malog čovjeka, koji vrlo lako ulazi u interakciju s publikom i ne dozvoljava odmor od smijeha niti trenutak. Na eksplicitan se način dotiče nekih nacionalnih frustracija i osoba.

Predstava će se igrati u utorak, 17. rujna u velikoj Koncertnoj dvorani Lisinski, s početkom u 20 sati, pred mnogobrojnom publikom željnom smijeha.

Kako sam Ljubomir spominje, dugovječnost ove predstave krije se u jednostavnosti i slobodi u kreativnosti, te se, kako sam navodi, jako veseli, po prvi puta nasmijati Lisinski!

Također, s velikim ponosom ističemo da je Ljubomir Kerekeš prvi hrvatski kazališni glumac koji je sam rasprodao Lisinski, a Kerekesh Teatar je prvo hrvatsko nezavisno kazalište koje je rasprodalo veliku dvoranu Lisinski.

Velika je čast za Kerekesh Teatar i svakog glumca, pa tako i našeg neumornog Ljubomira Kerekeša, nacionalnog prvaka HNK-a, kročiti na pozornicu predivne dvorane Lisinski, koja već desetljećima pruža vrhunski doživljaj izvođačima i gledateljima.

Čitateljima tportala darujemo 2x2 ulaznice za predstavu Dimnjačar (17. rujna u velikoj Koncertnoj dvorani Lisinski, s početkom u 20 sati), a dobitnici su Nevenka Ratković i Renata Lukić.