GOST JE I DYLAN MORAN

Šibenik ima novi festival: Svjetski poznati komičari stižu na Sveti Mihovil

13.02.2019 u 12:59

Bionic
Reading

U Šibeniku će se od 12. do 14. srpnja održati prvi Comedy Fortress Festival, koji će u Tvrđavi Sv. Mihovila okupiti neka od najvećih i najtraženijih imena svjetske stand up scene današnjice, među ostalima i irskog komičara Dylana Morana koji će na jadranskoj obali predstaviti svoj novi show 'Dr Cosmos'

Stand up komičaru, piscu, glumcu i producentu Dylanu Moranu ('Black Books', 'Shaun of the Dead'), koji u novom showu pokriva cijeli niz tema, od religije i politike do mačjih osobnosti i reklama za šampone, na novom festivalu u Šibeniku pridružit će se i irski kolega Jimeoin, koji trenutno živi u Australiji.

Uz njih gosti prvog Comedy Fortress Festivala su Shappi Khorsandi (Live at the Apollo, 8 Out of 10 Cats), Nish Kumar (The Mash Report) i pobjednica prošlogodišnjeg edinburškog Fringe Festivala Rose Matafeo (Funny Girls).

Dolazi i ruska komičarka koja je prošle godine u Edinburghu nominirana nagradu za najboljeg novog izvođača, Olga Koch, zatim novozelanđanin Javier Jarquin, poznatiji po svom popularnom comedy showu s igraćim kartama – Card Ninja, te Kai Humphries koji je u Hrvatskoj nastupao već nekoliko puta. Jake će biti i regionalne snage, Međimurac Vlatko Štampar i Nikola Silić iz Beograda.

Svi programi izvodit će se na engleskom jeziku.