POČEO BIPA FASHION.HR

Aleksandra Dojčinović pokazala što će se nositi na proljeće

28.10.2015 u 09:26

  • +32

Jubilarni 20. BIPA FASHION.HR započeo revijom Aleksandre Dojčinović

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Revija Aleksandre Dojčinović koja je predstavila novu kolekciju LeiLou otvorila je najveći modni događaj u regiji Bipa fashion.hr

Nova kolekcija Lei Lou za proljeće/ljeto odiše ženstvenošću i romantikom, a dizajnerica je u svom prepoznatljivom stilu s puno čipke i detalja predstavila krojeve koji laskaju ženskoj silueti.

Cvjetni uzorci kao i  lagani, prozračni materijali daju vedrinu kolekciji, a detalji poput mašni ostavljaju dojam elegancije prepoznatljive djevojke LeiLou.

'Predstoji nam doba ženstvenosti koje se u modu vraća na velika vrata s obzirom na to da su trendovi posljednjih godina više naginjali unisex varijanti. Sljedeću sezonu obilježit će fine forme, strukirani krojevi i romantika. U novoj kolekciji i ja sam posegnula za mašnama, ali ovog puta ne u kombinaciji s pastelnim nego baš suprotno, s fluorescentnim tonovima, kako i priliči ljetu. Osim toga, djevojka LeiLou i dalje ostaje pomalo vintage, ali kao modernizirana verzija mlade neopterećene žene koja uživa u modnim transformacijama i kombiniranju', izjavila je Aleksandra Dojčinović koja nastavlja uspješnu suradnju s brendom Beck's.

Da je riječ o omiljenoj dizajnerici poznatih Hrvatica, pokazala su brojnalica u prvom redu: Danijela Martinović, Ecija Ojdanić, Mirela Holy,Mirna Medaković, Ana i Joško Čagalj, Ana Maras, Renata Sopek, PetraKurtela, Iva Balaban, Mila Elegović, Kristina Krepela, Ivana Delač Đolo,Sandra Perković, Ogi Antunac i mnogi drugi.

Bipa fashion.hr, od 27. do 31. listopada na Zagrebačkom velesajmu slavi 20. jubilarno izdanje. Tijekom pet dana održat će se šesnaest modnih revija, a nastupit će najpoznatiji hrvatski dizajneri te mlade nade modne scene. Drugog dana, u srijedu 28. listopada na rasporedu je revija modnog dvojca eNVy room