S NOVOM FRIZUROM

Amal Clooney sve je očarala u izazovnoj haljini

02.02.2016 u 12:19

Bionic
Reading

Prošle su gotovo dvije godine od spektakularnog vjenčanja u Veneciji, ali George i Amal Clooney još uvijek su interesantni javnosti gdje god da se zajedno pojave, osobito zato što inače vrlo vješto skrivaju detalje iz privatnog života

Slavni se par prošetao crvenim tepihom u Los Angelesu na premijeri filma 'Hail, Caesar', a šarmantni se glumac zbog fotografiranja jedva nakratko odvojio od lijepe supruge. Odabirom klasičnog odijela uz dolčevitu, George je očito želio da sva pažnja bude usmjerena na suprugu

Od odvjetnice Amal nismo očekivali ništa manje nego prelijepu haljinu, a ona podsjeća na jednu od kreacija s vjenčanog slavlja u Veneciji. Štoviše, raskošna bijela haljina djelo je istog dizajnera kao i ona iz Venecije - Giambattiste Vallija. Posuta crvenim cvjetićima i lepršave suknje, idealna je za vitku Amal.

Kako uspješna odvjetnica za ljudska prava inače rado nosi krpice Giambattiste Vallija, ne čudi to da je za premijeru odabrala sigurnu kombinaciju kojom ne može pogriješiti, znajući da će njezine duge noge biti u prvom planu.

Budući da se radi o filmu njezinog supruga, Amal se itekako potrudila da na crvenom tepihu bude jedna od najzgodnijih uzvanica pa je uz biranu haljinu i srebrne štikle promijenila frizuru. Supruga slavnog glumca obično ima raspuštenu kosu, no ovaj puta složila je nešto slično bob frizuri s loknama na jednoj strani i okupljene potpuno očarala stylingom.