BIVŠI SUPRUŽNICI

Ana Rucner i Vlado Kalember ipak su nerazdvojni

22.07.2014 u 12:29

Bionic
Reading

Nakon nastupa u emisiji 'Zvijezde pjevaju' Ana Rucner i Vlado Kalember unatoč razvodu odlučili su otpjevati duet na Etno festivalu u Neumu

'Pjevanjem se bavim između turneja. Opušta me to, ali nije da ću se time baviti', rekla je Ana Rucner u eteru Narodnog radija. U studio je došla između nastupa po jadranskoj obali kako bi promovirala duet s nekadašnjim suprugom Vladom Kalemberom.


Pjesma se zove 'Ljubio bih, nemam koga'. 'O ovoj pjesmi smo mjesecima pričali, no kako su bolji đaci kampanjci, ispalo je da se približio rok predaje. Zato sam se u 2.15 u noći prihvatio rada na pjesmi, a u već u pola tri poslao sam je aranžeru i Ani na mail', otkrio je sinoć Vlado Kalember, javivši se u emisiju 'Glazbeni show Dalibora Petka' s odmora sa sinom Darianom.

Vlado i Ana pojačani grupom Razbijači čaša pjesmu će otpjevati na ovogodišnjem Etno festivalu u Neumu. 'Meni je pjesma super. Baš mi se dopala, pravi je sentiš, a volim da je nešto pjevnije', rekla je Ana. Iako se naveliko priča da već ima novu ljubav, Ana nije popustila ni svojim obožavateljima koji su se javljali u eter. 'Ne komentiram više privatni život', rekla je Ana, no nešto je ipak dala naslutiti. 'Mogu se naći u pjesmi 'Ljubila bih, nemam koga'. Nadam se da će se i mnogi drugi pronaći u njoj', kazala je poznata violončelistica.

Otkrila je i da nikad ne svira violončelo gola te da ne razmišlja o suradnji s 2Cellos. 'Jako cijenim to što rade, dobri su dečki, ali zajedničku suradnju zasad nemam u glavi', rekla je Ana te otkrila da za jesen priprema album uspavanki i koncert u Carnegie Hallu. 'Volim putovati i nekako je lijep osjećaj kad ste stranac u nečijoj zemlji', rekla je Ana, kazavši da ima veću tremu kad nastupa pred domaćom publikom. Priznala je i da bi se voljela vidjeti s još jednim djetetom. 'Svakako, daj bože još jedno dijete', kazala je Ana.