NOVI ZAOKRET

Ana Rucner kakvu još nismo vidjeli

28.05.2014 u 18:41

Ana Rucner

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Bionic
Reading

Ana Rucner u suradnji s Hrvatskim kulturnim umjetničkim društvom Osijek 1862 trebala je snimiti video spot za pjesmu 'Drmeš pleše cijeli svijet', no s obzirom na poplave koje su zadesile Slavoniju, termin je odgođen za nekoliko tjedana

Iako je u medijima odjeknula vijest kako se lijepa Ana razvodi od Vlade Kalembera, ona se ne osvrće na napise i vrijedno radi. Tako je i sada svoje glazbeno umijeće pokazala u sasvim novom svjetlu  te ga spojila sa slavonskom tamburicom.

Iako je već trebao izaći spot za novu pjesmu, Ana je posjetila poplavljene krajeve u Drenovcima te Crveni križ u Vinkovcima i dala svoj doprinos.

Pjesma je nastala prije mjesec dana, a nakon što se snimi video, Ana će na svojim koncertima u svijetu prenijeti posjetiteljima multimedijalni doživljaj Slavonije, njenu tradiciju, kulturu, gastronomiju i raznolikost.

Ana na svojim koncertima uvijek predstavlja svoju zemlju, uči posjetitelje o njenim ljepotama i ostavlja ih bez daha svojim izvedbama moderne klasike i tradicijskih skladbi.