TOP 6

Apsolutni hitovi sezone: Ovo su najpopularnije frizure i nijanse kose

15.08.2024 u 10:15

Bionic
Reading

Jedna stvar za koju je društvena mreža TikTok posebno izvrsna jest lako otkrivanje najnovijih frizerskih trendova

Od hit nijansi do slojevitih stilova, na TikToku postoji obilje inspiracije kada je riječ o frizuri, a ovih šest ove sezone pokazalo se najpopularnijim.

Frizure u duhu 70-ih

Retro lookovi zavladali su omiljenom društvenom mreže generacije Z. Samo pod hashtagom #70shair postoji gotovo petnaest tisuća objava, a čini se da je groznica 70-ih zahvatila i dame iz svijeta slavnih. Glumica Daisy Edgar Jones nedavno je osvanula s valovitom frizurom upotpunjenom zavjesa šiškama u duhu ludih 70-ih.

Ovaj trendovski stil frizure obično uključuje nekoliko slojeva pramenova koji uokvirivaju lice, puno volumena i pokreta, što se postiže uz pomoć valjaka ili korištenjem okrugle četke prilikom feniranja kose.

Prirodni valovi i kovrče

Prema TikToku, ova sezona usmjerena je na prihvaćanje prirodne teksture kose. Malo mnoštvo videozapisa na popularnoj mreži govori o tome kako stilizirati prirodne valove i kovrče.

Bogate nijanse smeđe

Duboke, bogate i sjajne nijanse smeđe već su neko vrijeme u modi, a sudeći po TikToku, taj trend neće iščeznuti tako brzo.

Frizure srednje dužine

Poput duže bob frizure, popularno zvane lob, verzije frizura koje završavaju tik ispod ključne kosti ove sezone su itekako poželjne. Videi na TikToku koji pokrivaju frizure srednje dužine skupljaju na tisuće pregleda, uz komentare u kojima brojne dame favoriziraju ovu dužinu.

  • +5
Hailey Bieber Izvor: Profimedia / Autor: TATIANA / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Kremaste nijanse plave

Medene i zlatne nijanse plave definitivno su još uvijek u modi, ali čini se da su nešto svjetliji, kremastiji tonovi trenutno najpopularniji. Pop zvijezda Sabrina Carpenter na TikToku sada je glavna inspiracija za ovaj frizerski trend.

Neuredna punđa

Zaboravite na zalizane punđe kakve su dominirale hladnim mjesecima i prigrlite ležernost koju nosi frizura neuredne punđe sa padajućim pramenovima. U eri 90-ih ovu neodoljivu frizuru popularizirala je Pamela Anderson, a ove ljetne sezone ne mogu joj odoljeti brojne dame diljem svijeta.

Ovaj lagani stil frizure savršen je za vruće dane u gradu ili na plaži, a moguće ga je postići na mnogo različitih načina.