SOPHIE, VOJVOTKINJA OD EDINBURGHA

Baš za nju: Najdraža kraljičina snaha u još jednoj predivnoj haljini cvjetnog uzorka

10.06.2024 u 10:24

  • +5

Sophie, vojvotkinja od Edinburgha

Izvor: Profimedia / Autor: - / INSTAR Images / Profimedia

Bionic
Reading

Vojvotkinja od Edinburgha redovito izaziva brojne komplimente zahvaljujući svojim sjajnim stajlinzima, osmišljenima do posljednjih detalja

Jedna od najpopularnijih članica kraljevske obitelji u posljednje vrijeme ima pune ruke posla, a svako njezino pojavljivanje u javnosti pravi je modni happening.

Supruga princa Edwarda po pitanju mode nikad ne griješi te se drži svog profinjenog ženstvenog stila, a u njezinoj gardedobi prevladavaju haljine.

Omiljena kraljičina snaha, kako je često nazivaju u medijima, jer je oduvijek bila vrlo bliska s preminulom kraljicom Elizabetom II, sve je očarala u šarmantnoj kreaciji sitnog cvjetnog uzorka u tamnozelenim tonovima.

VOJVOTKINJA OD EDINBURGHA

Modni detalj koji nosi omiljena snaha u kraljevskoj obitelji teško je ne primijetiti

Pogledaj galeriju

Vojvotkinja Sophie izgledala je fantastično prilikom posjeta događanju pod nazivom Royal Windsor Flower Showu, a za ovu se prigodu odlučila za jednu od najljepših cvjetnih haljina koje smo ikad vidjeli.

Supruga princa Edwarda zablistala je u zelenoj haljini prekrivenoj desecima tratinčica dok se odlično zabavljala u društvu TV voditelja Alana Titchmarsha, počasnog predsjednika Royal Windsor Flower Showa i legendarne Mary Berry, bivše članice žirija slastičarskog showa Bake Off koja je također bila u cvjetnoj haljini.

Ovu divnu ljetnu haljinu londonskog brenda ME+EM, Sophie je uparila s bež espadrilama britanske dizajnerice Penelope Chilvers i torbicom koju potpisuje Sophie Habsburg.

Kosu je podignula u elegantnu punđu, dok je make up bio prozračan i nenametljiv. Inače, u travnju je Sophie postala prva članica kraljevske obitelji koja je posjetila Ukrajinu otkako ju je napala Rusija 2022. te se tamo susrela se i s predsjedničkim parom, Volodimirom Zelenskim i njegovom suprugom, prvom damom Ukrajine, Olenom Zelenskom.