KRADE POGLEDE

Bezvremenski komad: Ovo je jedina suknja koja će vam trebati ove jeseni

25.09.2024 u 07:13

Bionic
Reading

Kožne suknje su veliki ovosezonski trend, a ako volite takve ženstvene komade i ljubiteljica ste boho stila, oborit će vas s nogu i jednako chic varijante od brušene kože

Jesen je već tu i krenula je potraga za osvježenjem garderobe kako biste u rukavu uvijek imali dovoljno outfita za brojne prigode. No nekako se ne vidite u traper suknji, varijanti od samta ili tvida?

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Htjeli biste nešto jednako cool i što se uklapa u aktualne boho trendove?

Imamo sjajnu alternativu koja će vas iz ovih stopa natjerati u potragu za odgovarajućim komadom.

MODNA INSPIRACIJA

Zaboravite na crnu, ovo su najpoželjnije boje jeseni

Pogledaj galeriju

Riječ je o suknjama od brušene kože, efektne tkanine koja je kao stvorena baš za jesen. Suknje od brušene kože veliki su ovosezonski must have, pa ako volite takve upečatljive kreacije, nećete pogriješiti investirate li u odjevni predmet izrađen od tog laskavog materijala.

Također, svakom će looku dati luksuzniju notu, a odlično se slažu s trendi džemperima, bluzama, topovima, kardiganima...

Dakako, to se uklapa u ponovno oživljavanje trendova iz 70-ih, što je pokrenula modna kreativka Chemena Kamali svojom prvom kolekcijom za francusku kuću Chloé. U svakom slučaju, suknje od brušene kože ponovno proživljavaju svoje zvjezdane modne trenutke. Prema Googleovim podacima, upravo su takvi modeli najtraženiji ove jeseni.

Nonšalantne i boemski cool, ovakve su varijante suknji iznimno efektne, a kad se pak radi o bojama, sve se vrti oko prekrasnih, umirujućih i prirodnih tonova pijeska i zemlje.

Savršene za jesen

Već smo ih vidjeli i na poznatim fashionisticama, poput francuske ikone stila Camille Charriere, Leie Sfez, ali i Belle Hadid.

Naravno, na ovaj trend nisu ostale imune ni druge poznate modne kuće.

Brend Miu Miu tako je već lansirao i odgovarajuću jaknicu, a što se tiče duljine, najbolje je odabrati varijante do ispod koljena - kako bi u prvi plan došle hit visoke čizme do koljena.

Što se tiče kombiniranja, ovaj jesenski hit model nije teško uklopiti u cool modne kombinacije.

Manekenka Bella Hadid, koja je otkrila svoju ljubav prema stilovima nadahnutima modom Divljeg zapada te redovito kreira nove modne trendove, suknju od brušene kože u boji duhana spojila je sa chic čizmama boje karamele i - pomalo neobično - kratkom Nikeovom bombericom u boji burgundca (još jednim jesenskim hitom).