JESSICA U BERMUDAMA

Biste li ih nosili? Odjevni predmet koji ne vole baš svi ponovno je 'in'

10.06.2024 u 16:22

  • +5

Jessica Alba

Izvor: Profimedia / Autor: MediaPunch Inc / Alamy / Alamy / Profimedia

Bionic
Reading

Jessica Alba oduvijek je u fokusu zanimanja zaljubljenica u modu pa se njezine kombinacije uvijek prate s velikom pozornošću

Trend koji se sramežljivo pojavio unazad nekoliko sezona sve je popularniji, a nedavno ga je sjajno u svoju elegantnu kombinaciju uklopila i Jessica Alba.

Nakon Julije Roberts, Raquel Mauri i Emily Ratajkowski sad je u bermude, odjevni predmet oko kojeg se uvijek lome koplja jer ga ili volite ili ne, uskočila i lijepa Jessica.

Zbog kroja koji nije osobito laskav, bermude su među onim komadima koji nikad nisu među najpopularnijima, no brojne trendseterice sve ih češće uključuju u svoje street style outfite.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Jessica Alba, poduzetnica i glumica, u svakoj prigodi pokazuje da je modne lekcije svladala s najboljim ocjenama pa je zadivila i prilikom posjeta New Yorku, gdje je gostovala u popularnom talk showu 'The View'.

I tko bi ikad pomislio da bi bermude, koje obično povezujemo s nekim ležernim prigodama, mogle biti toliko chic?

JESSICA ALBA

Idealne za proljeće: Ovaj model košulja nikad ne gubi na popularnosti

Pogledaj galeriju

Odlična su opcija ako niste ljubiteljica kratkih hlača, već želite nešto dulju varijantu u kojoj biste mogli i primjerice na posao. I ne brinite, bermude danas dolaze u mnogo verzija, od onih od lana, preko pamuka, do denima...

Lijepa 43-godišnja brineta, koja se još kao tinejdžerica proslavila ulogom u seriji 'Dark Angel', s puno stila kombinirala je elegantni sivi sako s bermudama od iste tkanine (oboje Armarium), a rezultat je bio zapanjujući.

Stajling nadahnut poslovnom elegancijom mladolika glumica, koja je uvijek vrlo visoko na ljestvicama najbolje odjevenih holivudskih dama, nadogradila je cool detaljima, poput stilettica Jimmyja Chooa i torbe s potpisom Valentina.