ZNA ŠTO SE NOSI

Blake Lively najavila vruće jesenske trendove s trapericama koje ćemo obožavati

18.09.2024 u 19:37

Bionic
Reading

Drugi dan zaredom holivudski par Blake Lively i Ryan Reynolds izašli su u šetnju ulicama New Yorka. I ovoga puta, baš kao i dan prije, Blake i Ryan nisu propustili modno se uskladiti, a kombinacija koju ima lijepa plavuša odmah je svima zapela za oko

Nakon medijske bure, gdje se na meti našla 37-godišnja Blake Lively, stvari se polako vraćaju na svoje mjesto. Već drugi dan zaredom plavokosa glumica snimljena je na ulicama New Yorka gdje je, držeći se za ruke, šetala sa suprugom Ryanom Reynoldsom.

Za ovaj izlazak Blake se odlučila za casual izdanje s najobičnijim crnim T-shirtom kratkih rukava. Upravo on se savršeno uklopio na crne traperice širih nogavica, tzv. baggy stil, s nedovršenim rubom i zanimljivim zakrpama i šavovima duž nogavice.

Izvor: Profimedia / Autor: Francesca Babbi / ipa-agency.net / PA Images / Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Charly TRIBALLEAU / AFP / / Shutterstock Editorial / Profimedia / Promo

Robusne čizme i Chanel od tvida

Ispod njih nazirao se robusni model crnih čizmi s debelim potplatom i metalnim detaljem, a pečat cijeloj kombinaciji dala je mini Chanel torbica od tvida s vezom, imitacijom bisera, štrasom i lancem za nošenje.

Blake Lively i Ryan Reynolds Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Kada je riječ o trapericama koje je Blake Lively odabrala, baggy traperice po svemu će sudeći prevladavati u trendovima ove jeseni. Model prepoznatljiv po niskom struku i dramatičnim linijama, svoj prvi val popularnosti doživjele su u Sjedinjenim Američkim Državama tijekom 1990-ih kada je 'in' bila ležerna moda.

U ŠETNJI S RYANOM

Sreća joj je okrenula leđa, no čini se da je Blake Lively spremna za nove početke

Pogledaj galeriju

Hit model se prije dvije sezone vratio na modnu scene i potpuno zasjenio skinny traperice. Vrlo laskave i udobne za nošenje, traperice širokih nogavica noge čine vrlo dugima, a uz to vizualno stanjuju i struk.