obožavaju ih zvijezde

Boho chic haljine ljetni su hit: H&M ima jedan od najljepših modela za manje od 50 eura

02.08.2024 u 09:33

Bionic
Reading

H&M u kolekciji proljeće-ljeto 2024. donosi predivnu asimetričnu haljinu od šifona usklađenu s boho chic stilom

Chemeni Kamali, kreativnoj direktorici brenda Chloe, modni svijet zahvalan je na povratku boho chic stila koji je zaludio fashionistice ove proljetno-ljetne sezone. Nije trebalo dugo čekati da brojne luksuzne kuće predstave vlastite komade ovog stila, a svoj adut ima i H&M.

Švedski high-street brend u kolekciju je uvrstio predivnu boho chic haljinu od šifona u krem nijansi i boji leda, koja po svemu stoji uz bok najluksuznijim (i najskupljim) komadima slavnih modnih kuća.

Boho chic haljina iz H&M-a Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Haljina kojom je H&M dokazao uspješnost u slijeđenju trendova dostupna je po pristupačnoj cijeni od 49,99 eura, što je čini investicijom koja se definitivno isplati. Riječ je o midi haljini asimetričnog kroja, koja se i tijekom jeseni lako može nositi kao tunika, što znači da se od nje nećete morati rastati s prvim hladnijim danima.

Dapače, upravo su je dizajneri H&M-a predstavili u spoju s bijelim hlačama, koje su naglasile eleganciju i ženstvenost ovog modela obilježenog lepršavim širokim rukavima od šifona te volanima koji prate svaki porub.

Na ovogodišnjoj Met Gali upravo su ovakve haljine plijenile najviše pozornosti, a redom su dolazile s potpisom Kamali.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Naime, Sienna Miller, Zoe Saldaña, Greta Gerwig i Emma Mackey redom su nosile komade iz Chloeine kolekcije proljeće-ljeto 2024, a u njima je blistala i Daisy Edgar-Jones na premijerama filma 'Twisters'.

met gala

Pogledajte spektakularne haljine s najglamuroznije modne zabave u godini

Pogledaj galeriju