TKO KOGA KOPIRA?

Branka Krstulović i Melania Trump: Kojoj bolje pristaje hit komad sezone?

21.09.2017 u 16:38

Bionic
Reading

Namjerno ili ne, dvije su poznate dame ponovno odabrale gotovo identičan stajling. Iako je riječ o dva sasvim različita događanja, te da je riječ o prvoj dami Amerike i o našoj bivšoj missici, poveznica postoji. I Melania Trump i Branka Krstulović poznate su kao dame koje prate modne trendove, stoga ne treba čuditi da su odabrale isti hit komad sezone

Samo dva dana nakon što se na 72. zasjedanju Opće skupštine Ujedinjenih naroda u New Yorku, Melania Trump pojavila u hit komadu ove sezone, gotovo identičan stajling izabrala je i jedna Hrvatica.

  • +4
Dodjela nagrada najuspješnijim poslovnim ženama Izvor: Promo fotografije / Autor: Robert Gašpert, Filip Hofer

Bivša Miss Hrvatske Branka Krstulović na prestižnu dodjelu nagrada za najuspješniju poslovnu ženu pojavila se u kariranim hlačama i crnoj košulji, baš kako je i Melania Trump imala.

Ipak, za razliku od Melanije, koja se odlučila za odijelo kariranog uzorka, ljubiteljica mode, Branka Krstulović, odabrala je  model hlača s povišenim strukom i skraćenim nogavicama, takozvanim culotte.

  • +3
Melania Trump Izvor: Reuters / Autor: Eduardo Munoz/Reuters

Ovo nije prvi put da su dvije poznate dame odabrale iste stajlinge, ali i frizure, budući da su i ovoga puta i u toj stavki bile identične.