UDOBAN STAJLING

Čak i u običnoj puferici i 'ružnim' tenisicama Jennifer Lopez plijeni poglede

24.12.2021 u 09:35

Bionic
Reading

Jennifer Lopez, 52-godišnja glumica, pjevačica i uspješna poduzetnica, dobro je poznata po svojim zavodljivim izdanjima na crvenom tepihu, no čak i kad je u nekoj casual kombinaciji, sjajno izgleda

Jennifer Lopez u slobodno vrijeme rado nosi casual kombinacije poput udobnih trenirki, hudica, jogger hlača, tenisica...

Zvijezda 'Prevarantica s Wall Streeta' ponovno je dokazala da joj i ležernije kombinacije izvrsno pristaju.

Jenny from the block fotografi prate u stopu pa im nije promaknula ni prilikom odlaska u božićni šoping u zadnji trenutak s kišobranom u ruci, a njezin je look bio mladenački ležeran.

  • +5
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Prošivene jakne veliki su hit unazad nekoliko sezona, a kako su praktične i tople, odličan su odabir za brojne prigode.

Jennifer se odlučila za bijelu pufer jaknu prestižnog brenda Aritzia Tna i uparila je s jogger hlačama Olivije Von Halle, izrađenima od mješavine svile i kašmira, te glomaznim sportskim tenisicama (The Kooples).

  • +5
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Vasquez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Poznata po svojoj kolekciji skupocjenih torbi, ovoga puta prošetala je prekrasnu Hermes Himalayan Croc.

Mladenački stajling zaokružila je visokom punđom, šarenom maskom i svojim zaštitnim znakom, velikim okruglim naušnicama.

Iako se u posljednje vrijeme ne odvaja od dečka Bena Afflecka, s kojim je početkom 2000-ih bila zaručena, ovoga puta proslavljeni glumac nije bio s njom.

Inače, iz braka s Marcom Anthonyjem Jennifer ima 13-godišnje blizance Maxa i Emme dok Ben Affleck iz braka s glumicom Jennifer Garner ima dvije kćeri i sina.