OLIVIA ZNA ODABRATI

Chic haljina koja itekako laska figuri

13.11.2015 u 13:50

Bionic
Reading

Lijepa glumica Olivia Wilde na promociji svog novog filma 'Love The Coopers' pojavila se u haljini na prugice popularnog retro kroja, ostavši i ovaj put vjerna svom pomalo pomaknutom stilu odijevanja

Brineta koja osvaja ljepotom i ovaj je put zablistala na crvenom tepihu odlučivši se za zanimljivu haljinu retro kroja s voluminoznim donjim dijelom.

Bijela haljina s tamnoplavim prugicama otkrivala je Olivijina gola ramena i naglasila vitak struk, a jedini ukras bio je izvezeni veliki crveni cvijet s kamenčićima. Olivia je kreaciju koja itekako laska ženskoj figuri upotpunila retro satenskim štiklama s debelim potplatom i blok-petom tamnoplave boje.

Lijepu glumicu početkom iduće godine gledat ćemo u novoj HBO-ovoj dramskoj seriji 'Vinyl', koja se bavi glazbenom scenom 70-ih, a u ludim modnim sedamdesetima odlično se snašla jer i privatno često zna u svoj, inače opušten stil, unijeti detalje iz tog razdoblja.

'Moda mi predstavlja veliko zadovoljstvo. Volim se igrati stilovima i eksperimentirati odjećom', ne krije glumica koja kao ikone stila navodi i glazbenike Boba Marleyja i Keitha Richardsa.

'Kad niste sigurni kako se odjenuti, ugledajte se na Francuskinje. Minimalizam i jednostavnost nikad ne izlaze iz mode', otkrila je otkud crpi modnu inspiraciju. No ne krije da se Olivia kakvu znamo iz filmova ili serija itekako razlikuje od one iz stvarnog života: 'Nemojte se nikad uspoređivati sa zvijezdama. I vi biste izgledali sjajno kad bi na vas bila usmjerena posebno podešena svjetla.'

Njezin stav prema starenju je također osvježavajući: 'Žene bi trebale prihvatiti starenje. Ne pouzdajem se ni u jedan proizvod koji bi mi trebao pomoći da dostojanstveno ostarim jer se sve svodi uglavnom na dovoljnu količinu sna i puno vode', kaže lijepa glumica.