PREPALA SE OBITELJI

Djevojka princa Harryja usporila vezu

27.04.2014 u 08:20

Bionic
Reading

Britanski mediji raspisali su se o tome kako se Cressida Bonas, djevojka princa Harryja, prepala mogućnosti udaje u kraljevsku obitelj te je odlučila usporiti stvari

Cressida želi usporiti vezu. Naviknuta je na to da si sama slaže raspored i ne želi se odreći kompletnog svog života zbog kraljevskih zaruka. Razgovarala je s Kate Middleton o očekivanjima koja postaju dio svakodnevnog života i o tome kako je zaposlena. Kate je bila iskrena oko svojih dvojbi i Cressida mora donijeti velike odluke’, rekao je izvor za Showbiz Spy.


Isti izvor donosi i da je kraljica jasno Harryju dala do znanja da se sredi i da do 30. pronađe ženu i zasnuje obitelj. ‘Ako Cressida ne dođe brzo k sebi, zna da će morati potražiti drugu djevojku’, dodao je izvor.

Navodno su i Harryjevi prijatelji izrazili sumnju u to da će njihova veza završiti brakom, s obzirom na to da Cressidu smatraju ‘djevojkom slobodna duha koja neće biti sretna u kraljevskoj obitelji’. Također, oboje su zabrinuti kakvu će medijsku pažnju izazvati kao par ako se odluče vjenčati.