ženstveni i zavodljivi

Dominiraju plažama: Ovi chic kupaći kostimi daleko su najpoželjniji

02.08.2024 u 12:07

Bionic
Reading

Heklani kupaći kostimi stižu nam u skladu s boho chic estetikom i malo pomalo preuzimaju dominaciju na plažama diljem Europe

Mekani, zavodljivi i ženstveni - heklani kupaći kostimi s dobrim su razlogom veliki ljetni hit, koji se vješto nadovezao na boho chic stil proslavljen na modnim revijama brenda Chloe.

Haljine s volanima i heklanim detaljima, suknje od čipke i prozračni topovi od pletiva zaludili su modnu scenu još na proljeće, a najveće trenutke slave žive upravo u vrućim ljetnim mjesecima.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Iako na prvu pomisao pletivo povezujemo s hladnim dobom godine, odavno se pokazalo da ovaj podatan materijal itekako može postati veliki adut u borbi s vrućinama. Osim toga, nevjerojatno je dobra opcija za plažu, bilo da nosite heklanu suknju, pareo ili ovog ljeta nezaobilazni kupaći kostim.

Zavodljive haljine poput onih s potpisom Blumarine neće proći nezapaženo niti pri šetnji plažom, niti u večernjem izlasku, a jednako efektno djeluju i avangardni asimetrični topovi Marca Rimbaldija u nježnoj rozoj boji.

Svestranost ovih komada velika je prednost, jer ih u spoju s trendi slingback cipelama i elegantnim suknjama jednako uspješno možete nositi u večernji izlazak, kao i na plažu u spoju s minicom i japankama.

Heklani kupaći kostimi

No, prave zvijezde ovog stila su heklani kupaći kostimi. Odjenite ih na plažu i jednim potezom ćete dokazati vrhunsko poznavanje aktualnih trendova!

Osim što dominiraju u lookovima trendseterica na društvenim mrežama, iz dana u dan nove modele predstavljaju neki od najpoznatijih brendova odjeće za plažu, poput Parammidone, donoseći nam prekrasne minimalističke modele neutralnih tonove, romantične cvjetne dizajne i vintage komade koji nikad ne izlaze iz mode.