DIRLJIVO

Dugi oproštajni zagrljaj Ane i Vlade dao je naslutiti kraj

22.04.2014 u 12:36

Bionic
Reading

Prošle godine počela su šuškanja o tome da je brak između Vlade Kalembera i Ane Rucner gotov. Par se trudio popraviti odnos, no čini se da ipak nije išlo. Opraštajući se od showa 'Zvijezde pjevaju', dirljivo su se oprostili i jedno od drugoga

Posljednjih šest subota na pozornici HTV-ova showa 'Zvijezde pjevaju' Ana Rucner i Vlado Kalember barem na prvi pogled činili su se jako prisni.

Prije početka svojih izvedbi u showu 'Zvijezde pjevaju', gotovo uvijek su se držali za ruke, Vlado je prije pjesme znao svoju suprugu pred kamerama nježno poljubiti u obraz, a jednom prilikom se pohvalio da mu je Ana u garderobi plesala u krilu, nakon čega je lijepa violončelistica demonstrirala seksi ples na voditelju Dušku Ćurliću.


No nakon što je show za njih završio, Ana Rucner dala je intervju Storyju u kojem je otkrila da je njihovom braku ipak došao kraj. Glasine o njihovu razvodu pojavile su se još prošle godine, ali tada su preživjeli izazove.

Ana je zbog glasina koje su je jako potresle izgubila pet kilograma, a poljupce u Sarajevu servirali su javno kako bi svima pokazali da nemaju namjeru odustati od braka.

Međutim, prema analizi PROF komunikacije, neverbalna komunikacija Vlade i Ane već je tada sve pokazala. Kako tumače, neverbalna komunikacija sada već bivšeg para otkrila je da je bila riječ o isforsiranom poljupcu te se Ana zapravo udaljavala od Vlade.

'Skoro da se izmiče, no zbog potrebe da opovrgne recentne navode medija o razvodu, primorana je na poljubac. Radi o dobrom prijatelju, a ne mužu i ljubavniku', zaključili su.

Kada su krenuli zajednički u show 'Zvijezde pjevaju', nitko nije posumnjao da su im to zadnji trzaji braka.

Kemiju koju su mediji spominjali sarkastično je komentirao Vlado, čija je izjava u jednom intervjuu dala naslutiti da ipak sve nije tako bajno. 'Možda smo samo dobri glumci, možda smo fulali profesiju', rekao je za Gloriju.

Njihova izvedba pjesme 'Without You' koju su izveli prije tjedan dana rekla je sve, kao da su se odlučili pred reflektorima oprostiti od svoje ljubavi.

Dug zagrljaj potvrdio je ono što već godinama kruži po kuloarima - da je svemu došao kraj!