RAJ NA ZEMLJI

Evo u kakvom luksuzu uživaju Obame nakon mandata

26.01.2017 u 20:12

Bionic
Reading

Bivši američki predsjednik Barack Obama nakon osam godina napustio je Bijelu kuću i otišao na odmor sa suprugom i nekadašnjom prvom damom Michelle

Par je nekoliko dana proveo u Kaliforniji, u vili Rancho Mirage španjolskog ambasadora Jamesa Costosa te njegova supruga Michaela Smitha, koji je dizajner interijera te je pomogao Michelle u uređenju Bijele kuće. Bivši predsjednik Obama uživao je u golfu i relaksirao se nakon oproštaja od Bijele kuće.

Trenutno su na otoku Necker u sklopu Britanskih Djevičanskih otoka, a taj je otok u vlasništvu milijardera Richarda Bransona. Američki mediji pišu da su Obame do Britanskih Djevičanskih otoka stigli Bransonovim privatnim avionom, a zatim njegovim brodom otišli do Neckera.

Na društvenim mrežama objavljene su fotografije luksuznog imanja na kojem Obame uživaju i odmaraju nakon predaje vlasti Donaldu Trumpu.

See inside the #obamas #vacation spot on #neckerisland #bvi @newsamericasnow

Fotografiju objavljuje News Americas Now (@newsamericasnow)

Coastal Living piše kako se davno na istom imanju odmarala i pokojna princeza Diana sa sinovima, a gostima svaku želju ispunjava čak stotinjak zaposlenika. Obame su na Necker stigle bez kćeri, ali su bile s njima tijekom boravka kod španjolskog ambasadora u Palm Springsu. Možda je ovo drugi medeni mjesec za Baracka i Michelle Obamu jer su upravo ondje dva tjedna nakon raskošnog vjenčanja uživali princ William i Kate Middleton.