'IT KOMADI' OVE ZIME

Filozofija stila s Lorenzo Serafini: Modni vizionar u srcu elegancije

04.12.2023 u 12:10

Bionic
Reading

S dolaskom hladnijih i svježih dana, nama koje uvijek tražimo one najdraže komade koji će osvježiti naše blagdanske kombinacije, prirodno se postavlja pitanje: "Što nositi ove zime?" ili, još preciznije, "Što se nosi ove sezone?". Sve najznačajnije modne revije su prošle, a svaka modna kuća predstavila je svoje nove kolekcije, između kojih su se istakli određeni "it komadi"

Međutim, među svim tim komadima, jedna kolekcija nam je posebno privukla pažnju. Philosophy di Lorenzo Serafini, pod vodstvom talentiranog dizajnera Lorenza Serafinija, izdvaja se svojom jedinstvenom kombinacijom sofisticiranosti i mladenačke elegancije, što ga svrstava među dizajnere koje treba pažljivo pratiti.

Philosophy di Lorenzo Serafini Izvor: Philosophy di Lorenzo Serafini / Autor: Philosophy di Lorenzo Serafini

Lorenzo Serafini, rođen s iznimnim talentom i strašću za modu, izgradio je svoje ime u visokoj modi. Prije nego što je pokrenuo vlastiti brend, bio je glavni dizajner u nekim od najprestižnijih modnih kuća, uključujući Roberto Cavalli i Dolce & Gabbana. To dragocjeno iskustvo jasno se odražava u njegovom jedinstvenom pristupu dizajnu, gdje se klasična elegancija savršeno isprepliće sa suvremenom inovacijom. Serafini, talijanski dizajner koji kreira za talijanski brend, čija se proizvodnja odvija u Italiji, čvrsto njeguje nasljeđe visoke talijanske mode koje se očituje u svakom aspektu njegove kreativnosti. To mu je donijelo reputaciju kreativne sile koja ne samo da oblikuje modne trendove, već i mijenja naš pogled na modu.

Lorenzo unosi suptilnu i sofisticiranu estetiku u svaki komad, koristeći nježne tkanine, čipku, sofisticirane krojeve i cvjetne uzorke kako bi stvorio kreacije koje istovremeno odišu ženstvenošću i slobodnim duhom, postavljajući novi standard romantike. Aktualna kolekcija Philosophy di Lorenzo Serafini vrhunac je ove estetske vizije, zbog čega su nas posebno osvojile koktel haljine izrađena od elegantne japanske crne veganske kože. Tu su i romantični detalji poput košulja i bluza nježnih i zavodljivih tkanina visokog ovratnika, lelujavih suknji i dodataka poput ruže od lateksa. Siluete kolekcije temelje se na preciznom krojenju, postižući oblik pješčanog sata, jednog od milanskih trendova u nastajanju. Serafini ga opisuje kao "strukturirani, ali graciozni", primjenjujući ga ne samo na kapute i odijela, već i na elegantne kratke kaput-haljine. Posebno su nas oduševile čizme iznad koljena, koje je savršeno usklađeno kombinirao s kratkim kaput-haljinama. Čizme iznad koljena imale su razdoblja veće i manje popularnosti, ali mislimo da ove zime dolaze u središte pozornosti, što ih čini 'it' komadom koji bi svaka žena trebala imati u svom ormaru.

Istovremeno moderni i romantični, outfiti s Philosophy di Lorenzo Serafini potpisom ove se zime nalaze na listi najpoželjnijih. Neodoljive kreacije možete pronaći u Heraldi for men & women trgovinama (Frankopanska 6 i Arena centar).