u Opatiji

Francuska večer u Hotelu Milenij: Uživajte u vrhunskim delicijama i elegantnom ambijentu

30.07.2024 u 11:18

  • +5

Francuska večer u Hotelu Milenij

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Hotel Milenij u Opatiji s ponosom najavljuje jedinstvenu večer posvećenu francuskoj kuhinji koja će se održati u njegovom poznatom restoranu Argonauti. U petak, 02. kolovoza, s početkom u 20 sati gosti će imat priliku uživati u posebnom meniju renomiranog chefa Francka Cohadona

Chef Cohadon, cijenjeni profesor na prestižnoj École Hôtelière et de Tourisme Jeanne et Paul Augier u Nici te dugogodišnji chef u brojnim Michelinovim restoranima i hotelima, pripremio je poseban meni u šest sljedova. Ovaj izvanredni meni, uparen s vrhunskim vinima, odraz je njegovog bogatog iskustva i stručnosti u francuskoj gastronomiji.

Meni će uključivati delicije poput mini quichea, francuske juhe od luka, fileta od ribe s narančinim umakom te vanilija crème brûlée, sve upareno s pažljivo odabranim vinima koja će savršeno nadopuniti svako jelo. Detaljan meni možete pronaći na web stranici.

Ova večer pruža jedinstvenu priliku za uživanje u vrhunskoj hrani, uz izvanrednu uslugu i ugodnu atmosferu koju će omogućiti osoblje restorana Argonauti. Gosti će također uživati u glazbi uživo s elementima francuskih šansona, stvarajući savršeni ambijent za kulinarsko putovanje.

Za prijavu na večeru javite se broj telefona: +385 51 202 000 ili email: hotel.milenij@amadriapark.com

Dođite i doživite ovaj jedinstveni gastronomski trenutak u luksuznom okruženju Amadria Park Hotela Milenij!