PROMOCIJA SPOTA

Fura li se Danijela na Audrey Hepburn?

05.07.2013 u 17:09

  • +4

Promocija pjesme Danijele Martinović

Izvor: Pixsell / Autor: Ivana Ivanović

Bionic
Reading

Uoči samog početka Splitskog festivala, Danijela Martinović odradila je promociju svog najnovijeg hita koji će ondje i predstaviti

Danijela Martinović promovirala je u Splitu pjesmu za Splitski festival 'Cappuccino i loza'.

I set na snimanju, kao i Danijelin look, sve je pomalo podsjećalo na film 'Praznik u Rimu' s Audrey Hepburn, a Danijela je baš poput velike holivudske dive nosila zvonastu haljinu, velike sunčane naočale, točkastu maramu i sve je to začinila romantičnom Vespom.


'Sve je spremno i jedva čekam izvesti 'Cappuccino' po prvi puta uživo. Okružena sam sjajnim ljudima, velikim kreativcima koji su vrijedno radili sve ove dane pa smo se danas odlučili malo opustiti i napuniti baterije uz hladni sorbet od cappuccina i loze', izjavila je Danijela Martinović.

Splitska Audrey prepustila se u ruke iskusnog modnog dvojca Arileo koji će biti zaslužan i za Danijelin stajling na Prokurativama. Koreografkinja Kristina Đanić i djevojke plesnog studija Pulsar pridružit će se Danijeli na pozornici. Marljivi kreativni Cappuccinov tim čine i splitski čarobnjak za cipele Ledenko te optika Anda koji su i danas oživjeli set velikog filmskog klasika.