LJETNI LOOK

HDZ-ovka Sanja Putica zablistala na premijeri 'Glembajevih'

07.08.2017 u 13:03

Bionic
Reading

Sanja Putica, saborska zastupnica i pomoćnica Ministra znanosti i obrazovanja, privlači pozornost svojim odličnim modnim stilom

Atraktivna Dubrovčanka za koju je šira javnost čula kada je nakon pobjede Karamarkove Domoljubne koalicije postala saborska zastupnica, za premijeru 'Gospode Glembajevih' pomno se dotjerala odlučivši se za efektan ljetni look, haljinu od prozračne crne tkanine, naglašenu satenskim remenom.

  • +21
Premijera 'Gospode Glembajevih' na Dubrovačkim ljetnim igrama Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

Profesorica književnosti koja se razvela krajem prošle godine, odličan stajling upotpunile su bež sandale na vezanje, a torbica i malo nakita dali su završnu notu ovom ženstvenom izdanju ove mame dvoje djece. Diskretan make-up i kosa podignuta u rep samo su dodatno istaknuli su ljepotu zgodne brinete.

Da Putica itekako pazi na odijevanje dokazala je i na otvorenju Dubrovačkih ljetnih igara u lijepoj crvenoj haljini po uzoru na londonski brend Self-Portrait u kojoj je mamila poglede.

Sličnu haljinu s potpisom tog brenda prve su nosile Tanja Dragović i Nikolina Lacković, a ovaj londonski brend koji se proslavio zahvaljujući svojim ženstvenim haljinama od romantične čipke ubrzo su zavoljele i Severina, Iva Šarić Leko, Lana Banely, Nevena Rendeli, Ana Maras i brojne druge Hrvatice.

  • +13
Sanja Putica Izvor: Pixsell / Autor: mintaža: M. Maras/tportal

Inače, 'Gospoda Glembajevi' Miroslava Krleže u režiji Zlatka Svibena i izvedbi Festivalskog dramskog ansambla premijerno su na 68. Dubrovačkim ljetnim igrama izvedeni u Umjetničkoj galeriji Dubrovnik, a ako je suditi po pljesku kojim je ansambl nagrađen, bio je to vrlo uspješan 'debi' ovog Krležinog kapitalnog dramskog djela pred festivalskom publikom budući je prvi put u dugoj povijesti na repertoaru Dubrovačkih ljetnih igara.