izbor bez greške

Hit modeli nosivi uz svaku kombinaciju: Super udobne sandale koje nećete skidati cijelo ljeto

16.07.2021 u 15:39

Bionic
Reading

Koliko god obožavali vrtoglavo visoke potpetice, činjenica je da udobnost vrlo često prevlada estetiku priliko biranja obuće za svakodnevno nošenje, posebice ljeti kada smo nerijetko u pokretu od jutra do kasno u noć. No i s udobnošću kao prioritetom ne morate se odreći stila – uz ove modele cijelu ljetu sezonu biti ćete u itekako u trendu

Udobne cipele ne moraju nužno značiti cipele koje nisu u trendu, naprotiv, ljeti je lakše no ikada pronaći model koji ćete obožavati nositi, bilo na gradskom asfaltu ili na pijesku.

Od ravnih modela pa do espadrila na punu petu kakve već nekoliko sezona nosi Kate Middleton i njezina sestra Pippa – ovo su trendi modeli koji podižu svaku kombinaciju, a iznad svega su nevjerojatno udobni.

Sandale sa četvrtastom petom

Ljetna obuća nezamisliva je bez jednog od najpopularnijih modela, savršenog za šetnju gradom, ali za odlazak na plažu, a pri tome ne mislimo na japanke. Pletene sandale sa četvrtastom petom u obliku klina, izrađene najčešće od jute i rafije oduševljavaju rustikalnim šarmom, ručnom izradom i prije svega, udobnošću. Odlično se slažu s ljetnim haljinama, culotte hlačama i suknjama, a nećete pogriješiti i ako ih odjenete uz kratke hlače.

S visokim i udobnim potplatom

Ljetni odabir s kojim ne možete pogriješiti. Sandale s punom petom, baš poput onih s četvrtastom petom, izrađene su od pletenog prirodnog materijala. Uz prekrižene remenčiće iznad prstiju i remen oko gležnja bit će vam jedan od omiljenih modnih komada cijele ljetne sezone.

Ako želite malo osvježiti izgled te naglasiti eleganciju, birajte modele koji efektno kombiniraju dva materijala. Donji dio izrađen od prirodnog pletenog materijala te gornji od kožnih pletenih remenčića bit će pravo modno osvježenje i odličan dodatak ljetnim midi haljinama.

Ravne sandale

Zagrižene zaljubljenike u ravne sandale osvojit će modeli s tek lagano zadebljanim potplatom.

Kombinacija potplata izrađenog od prirodnog pletenog materijala i kožnih remenčića odličan su izbor za dnevne izlaske, a njihov šarmantan izgled odlično upotpunjuje vesele cvjetne stjalinge.

Sandale u stilu espadrila

Ako su vam klasične espadrile ipak malo previsoke za svakodnevno nošenje, ovaj model je odlična alternativa. Ravni, zadebljani potplat te remen oko gležnja čini ih vrlo udobnim i stilski dotjeranim, a ako želite unijeti malo šarenila u garderobu birajte modele u jarkim bojama poput žute i crvene.

  • +5
Sandale od rafije Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Elegantne, a udobne

Ravne sandale sa zadebljanim potplatom u kombinaciji s kožnim remenčićima odlična su opcija za večernje izlaske kada želite zadržati elegantni izgled no istovremeno uživati u udobnosti.

Trendi natikače

Ove sezone gotovo da ne postoji modna infulencerica i trendseterica koja nije ormar opskrbila ovim modelom natikača. Za dizajne jednostavne sandale s niskom potpeticom i presvučene kožom zaslužan je Hermès koji je još 1977. godine predstavio natikače koje zrače sofisticiranošću.

Ništa ne izgleda tako dobro kao ovaj model ravnih sandala s kožnim gornjištem u kombinaciji s ljetnim lepršavim sandalama. Ovaj model je definitivno najpoželjnije sandale svake ljetne sezone.

Za malo sofisticiraniji izgled tu su i modeli čije gornjište krasi fino isprepletene kožne trake, a romantičarke će sigurno pokleknuti pred modelima ukrašenim čipkom.

Japanke

Tradicionalne japanke doživjele su metamorfozu ove sezone – dobile su remene na gležnjevima, zadebljanu platformu, izrađene su u različitim materijalima, od kože do rafije, no zadržale su dobro poznat udobnost.

Japanke s podebljanim potplatom

Model izrađen od kože s podebljanim, ravnim potplatom i postavljenim remenčićima nosiv je od lipnja do rujna, uz hlače ili haljine, i to u baš svakoj prigodi.

  • +24
Natikače i japanke za plažu Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Japanke s drvenom platformom

Sandale za dane provedene na plaži? Zašto ne? Tradicionalne japanke dobile su sasvim nov izgled u varijanti s kožnim remenima, drvenom platformom i ne klizajućim gumenim potplatom, - savršen su izbor za dan na plaži ili u prirodi.