SVE JE ZASJENILA

I da nema skupe krpice, Amal bi bila kraljica stila

23.10.2015 u 11:06

  • +3

Amal Clooney

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Odvjetnica Amal Clooney viđena je sa suprugom Georgeom i britanskim političarom Davidom Milibandom kako zajedno ručaju u restoranu Palm na Beverly Hillsu, a supruga slavnog glumca opet je zablistala u dizajnerskim krpicama

Holivudska zvijezda George Clooney bio je vrlo šarmantan u sivom odijelu i plavoj košulji, ali nekadašnji zavodnik i najpoželjniji neženja nije uspio zasjeniti chic suprugu.

Dolce & Gabbana tote torba u pastelnim bojama bila je za Amal idealan dodatak nježnoj kombinaciji. Lijepa odvjetnica za ljudska prava može odjenuti što god poželi zahvaljujući vitkoj liniji.

Bijela haljina s naborima i plisiranim donjim dijelom i zlatnim gumbima na stražnjoj, odličan je izbor za vitku i visoku Amal. Uz romantičnu haljinu Amal je odabrala trendi štikle u nude nijansi i od brušene kože, što je samo još jedan dokaz da je prava trendseterica, budući da su krpice ili cipele od brušene kože totalni hit ove sezone. Tako velika ljubiteljica mode vjerojatno bi se dobro znala odjenuti i da nema skupocjene komade u ormaru.

Nakon udaje za Georgea vrlo brzo počela je sloviti za modnu ikonu, ali obožavateljica skupih krpica ipak sve ne odabire sama. Njezin suprug George Clooney izjavio je jednom prilikom kako Amal nikad ne koristi usluge stilista, ali se ispostavilo da to i nije sasvim točno. Kako je objavio Yahoo! Style, odvjetnica za ljudska prava libanonskih korijena ponekad koristi usluge stilista, a radi se o vrlo zvučnom imenu - Alexisu Rocheu, inače dugogodišnjem životnom partneru kontroverznog dizajnera Johna Galliana.