IZGLEDA FANTASTIČNO

Iva Šarić Petković privlačila poglede u klasiku koji svakom looku daju chic vibru

21.10.2024 u 10:45

Bionic
Reading

Iva Šarić Petković redovito briljira svojim modnim kombinacijama, a ležernim je izdanjem sve oduševila i na premijeri predstave u zagrebačkom GK Trešnja 'Baby Lasagna - mačke i spačke'

Iva Šarić Petković i ovim je lookom pokazala kako s modnom formulom, bijelim T-shirtom i trapericama, nije moguće pogriješiti.

Supruga nogometnog reprezentativca Brune Petkovića s kojim ima sina Adriana, izgledala je chic u jednostavnom, ali efektnom stajlingu koji je uključivao udobne gležnjače od brušene kože i modni klasik čija popularnost ne blijedi - kožnu bajkersku jaknu koja se odlično uklopila u ovaj look.

svi su oduševljeni

Brojni poznati sa svojim mališanima pohrlili na premijeru predstave 'Baby Lasagna - mačke i spačke'

Pogledaj galeriju

Kožne jakne tzv. bajkerskog stila, najčešće pripijenog kroja s prepoznatljivim kopčanjem, bezvremenski su komad koji nikad nije out, a sjajno izgleda i s traperom, pletivom, dugim suknjama ili haljinama, jesenskim hitom - odjećom od lepršavog satena.

Ovu ležernu modnu kombinaciju savršenu za dnevne prigode TV voditeljica upotpunila je mladenačkom frizurom i prozračnim make upom te prošivenom kožnom torbicom od svijetle kože sa ukrasnim zlatnim ručkama.

Inače, zagrebačko gradsko kazališta 'Trešnja' bilo premalo za sve one koji su u nedjelju navečer željeli pogledati predstavu 'Baby Lasagna - mačke i spačke', priču o strelovitom uspjehu Marka Purišića i njegovom putu prema zvijezdama, ispričanu kroz oči njegovih mačaka - Stipe, Branke i Gertrude. Predstavu je na kazališne daske postavila umjetnička organizacija Petit teatar, na čelu sa Katarinom Madirazza. Predstavu su osim Ive Šarić Petković, pogledali i Ana Brdarić Boljat, Tomislav Jelinčić, Katarina Baban, Nevena Rendeli Vejzović, Frano Ridjan i mnogi drugi.