ODVAŽILA SE

Izazovno izdanje Charlize Theron: Ovaj modni potez nismo očekivali od lijepe plavuše

15.07.2024 u 10:20

  • +4

Charlize Theron

Izvor: Profimedia / Autor: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Bionic
Reading

Charlize Theron izazvala je pravu senzaciju na događanju pod nazivom Africa Outreach Project Block Party u LA-u pojavivši se u sakou ispod kojeg je nosila tek grudnjak

Zanosna 48-godišnjakinja bila je zvijezda crvenog tepiha u odvažnom izdanju u kakvom je nemamo priliku često vidjeti.

Plavokosa ljepotica pokazala je nevjerojatnu figuru u elegantnom sakou ispod kojeg je provirivao minijaturni top/grudnjak, a ovom upečatljivom looku dodatnu su dozu glamura dale svjetlucava suknja i elegantne slingback cipele s potpisom kuće Dior.

  • +23
Slingback cipele Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Riječ je o modelu koji je već osvojio slavne fashionistice poput Margot Robbie, Hailey Bieber i Meghan Markle, a sad ga je u svoj spektakularni look za pamćenje uklopila i slavna glumica rođena u Južnoj Africi.

Nenametljiv make up i elegantna punđa bili su točka na 'i' ovog zavodljivog izdanja hvaljene glumice.

Charlize se odlučila za minimalne dodatke kako bi odjevna kombinacija bila u fokusu, a dodala je i par decentnih naušnica, kao i nekoliko prstenova na obje ruke.

Inače, udruga CTAOP, koju je osnovala još 2007., pomaže i unapređuje zdravlje i sigurnost mladih ljudi u Južnoj Africi da bi se stvorila pravednija budućnost za sve, kako stoji na njezinoj službenoj web stranici.

Osim nje, ovom su događanju nazočili country pjevačica Lainey Wilson, Lesley-Ann Brandt, Jennifer Lovejoy, Jane Sandberg i dr.