MODNO PODBACILA

'Izgleda poput klizačice:' Ivanka Trump posudila haljinu iz maminog ormara i modno razočarala

23.09.2019 u 20:44

Bionic
Reading

Lijepa Ivanka Trump, savjetnica svog oca predsjednika SAD-a Donalda Trumpa, redovito briljira svojim modnim odabirima no svojim je nedavnim stajlingom razočarala mnoge

Uspješna poslovna žena i majka troje djece zahvaljujući svojim fantastičnim kombinacijama stalno izaziva divljenje modnog svijeta pa je mnoge žene i djevojke smatraju stiliskom ikonom i velikim uzorom.

Ivanka je pomno osmislila stajlinge u kojima se uputila u Rim sa suprugom Jaredom Kushnerom gdje je bila među društvom s A-liste koje je bilo na vjenčanju poznate dizajnerice Mishe Nonoo i njezinog odabranika, bogataša Mikeyja Hessa.

U RIMU

Poput dive iz zlatnog doba Hollywooda: Ivanku Trump usporedili s Grace Kelly

Pogledaj galeriju

Osim Ivanke i Jareda, vjenčanju su nazočili između i Meghan Markle i princ Harry, Katy Perry i Orlando Bloom te Ivankin šogor Joshua Kushner i njegova supruga manekenka Karlie Kloss.

Za ceremoniju vjenčanja Ivanka Trump se opredijelila za haljinu nijanse šampanjca s dramatičnim plaštom koji se veže u mašnu ispod brade, no njezina kratka haljina iz majčinog ormara nije izazvala jednako oduševljenje.

Lijepa plavuša se odlučila za modnu reciklažu u zlatnoj kratkoj koktel haljini s resicama s potpisom Boba Mackieja staroj 28 godina, a koju je nekad nosila njezina majka, ekstravagantna Ivana Trump, prva supruga sadašnjeg predsjednika Donalda Trumpa.

Istu je dramatičnu haljinu Ivanka s visokim ovratnikom Ivanka nosila 2014. na vjenčanju dizajnera Altazurre.

Ovo neuobičajeno izdanje za Ivanku koju smo naviknuli viđati u elegantnim kombinacijama izazvalo je burne reakcije na društvenim mrežama.

Neki su je usporedili i s likovima iz hit serije 80-ih 'Dinastija', dok su drugi komentatori napisali da Ivanka izgleda kao klizačica ili plesačica u kabareu.

  • +12
Ivanka Trump Izvor: EPA / Autor: MAURICIO DUENAS CASTANEDA

Ipak, neki fanovi Ivanke Trump su pozdravili ovaj modni odabir kao hrabar modni potez i iskorak od njezinih klasičnih izbora.