BEZ GREŠKE

Iznenađući odabir zgodne Eve: Ružičasti kombinezon sakrio obline slavne džepne Venere

08.01.2020 u 14:58

Bionic
Reading

Eva Longoria, glumica i producentica najpoznatija po ulozi u hit seriji 'Kućanice' otkako je prošle godine postala mama malenog Santiaga, često bira praktična modna rješenja

Glumica i producentica osvaja svojom ljepotom, ali i modnim kombinacijama pa nije promaknula fotografima prilikom šetnje ulicama Los Angelesa.

Slavna 44-godišnjakinja bila je mamac za poglede u stajliš 'radničkom' kombinezonu u nježnoj pastelnoj nijansi koji je sakrio njezine poznate obline, no savršeno komplimentira njezinoj puti i nijansi kose u bogatim tonovima čokolade.

  • +7
Eva Longoria Izvor: Profimedia / Autor: MEGA/Mega Agency/Profimedia

Zgodna Eva ovaj je efektni komad koji je za mnoge zaljubljenice u modu idealno rješenje za dnevne outfite kad nemamo inspiracije za slaganje stajlinga, vješto uparila s bijelim tenisicama.

Nude torba s ukrasnim lancem, velike sunčane naočale i bijele tenisice odlično su zaokružili ovaj ležerni stajling glumice meksičkih korijena.

Svi se slažu kako dominacija kombinezona na modnoj sceni neće samo tako nestati jer su se pokazali praktičnim odjevnim komadom koji se vrlo lako uklapa u dnevne, ali i večernje outfite jer smo ih nerijetko viđali i na crvenim tepisima.

Inače, lijepa brineta ne krije koliko uživa u svakoj sekundi majčinstva premda priznaje kako to nije lak posao.

'Majčinstvo je zaista magično. Ne mogu zamisliti trenutak da nisam pored svog sina i da mi ga netko uzme iz naručja', rekla je u jednom ranijem intervjuu lijepa glumica koja će u ožujku proslaviti 45. rođendan.