MINUS ZAMRZNUO STRASTI

Je li za šokantne razvode kriva zimska depresija?

20.03.2012 u 10:06

Bionic
Reading

Preko zime zaleđene su ljubavne strasti Maje Šuput, Lane Pavić i Maline Grahek. Znanstvenici tvrde da je učestala pojava to da u zimskim danima parovi odluče otići svatko na svoju stranu, a nismo ni slutili koliko su u pravu

I dok svi misle da je zima vrijeme za igre ispod popluna, prilika za zapaliti strast koja je pomalo zadrijemala, stručnjaci kažu da parovi upravo između Božića i Valentinova najviše razmišljaju o prekidu.

Upravo u zimskim danima parovi se najteže nose s izazovima u vezi. Općenito nam je u zimskim dana energija na niskim granama, pa nam je sve dvostruko teže.

Iako nam je došlo lijepo vrijeme, ne možemo se ne prisjetiti nedavnih zimskih dana koji su presudili mnogim našim estradnim parovima.

Tako je sve iznenadila vijest da su pjevačica Maja Šuput i Mario Kovačević, ugledni zagrebački poduzetnik i vlasnik lanaca barova i restorana Hemingway, priveli kraju svoju romansu dogovorno, civilizirano i prijateljski. Ta vijest iznenadila je njihove bliske prijatelje i članove obitelji, donosi Story. Sve se prelomilo nakon njihovog romantičnog putovanja u sjevernu talijansku regiju, u mondenom skijalištu Madonna di Campiglio, a s njima je bila i Nicole, Marijeva 17-godišnja kći koju poduzetnik ima iz bivše veze. Maja je izjavila da je sada fokusirana na rad, rad i rad.

Siječanjske temperature presudile su i vezi Dušana Bućana i Marije Brešćanović, koji su prekinuli nakon godinu i pol veze. Iako su šarmantnog glumca i plesačicu navodno povezale različitosti u njihovim karakterima, čini se da su ih naposljetku i razdvojile. Story doznaje od izvora bliskih paru da su Marija i Dušan ostali u prijateljskim odnosima.

I Luka Vidović okončao je svoju vezu ove zime te je dodao da ju je već prebolio.

'Vezu sam odavno okončao', rekao je Luka, dodavši da sada ne iskušava noćni život te da mu se od zadimljenih prostora više sviđa otići nekamo i rekreirati se.

Zimski mjeseci presudili su i bračnom paru Šelendić. Josip Šelendić rekao je da je samo pitanje dana kada će predati papire za razvod od Maline Grahek.

'Nisam podnio papire za razvod braka, ali hoću', rekao je Josip Šelendić za Story, demantiravši time napise medija da je prešao preko nedavnog navodnog Malininog bračnog izleta.

Nakon šest godina ljubavi, nešto prije Valentinova, Lana Pavić Brkljač i Bane Brkljač odlučili su se rastati, saznaje Story. Na svojem profilu na Facebooku tog je dana napisala znakovit status: 'Dragi prijatelji, od srca vam svima hvala! Iako mi je rođendan, danas mi je uistinu jedan jako težak dan i sve mi vaše čestitke puno znače i pomažu mi… Ljubim vas sve…' Lana i Bane su živjeli u Budimpešti, a imaju i kćerkicu Laru Bornu.

U zimskim mjesecima se iz zajedničkog stana iselio Stipe Marić. Kako prenosi Story, nakon povratka s turnira u Australiji i Izraelu, naša najtrofejnija tenisačica Iva Majoli u Zagrebu je zatekla prazan stan iz kojeg se iselio njezin suprug Stipe Marić. 'Da, istina je to da Stipe i ja trenutačno ne dijelimo istu kućnu adresu, da se on odselio te da smo u stanu na Trgu bana Jelačića ostale same, naša kći Mia i ja. U ovom vam trenutku nemam više što reći osim da se nadam da ćemo se Stipe i ja uskoro vidjeti, porazgovarati i pronaći neko zajedničko rješenje za nas i ponajprije za dobrobit našeg djeteta', rekla je Iva, koja je bila spremna na to, a nakon što se Stipe iselio, promijenila je brave.

Svijet je najviše iznenadio raspad naizgled idiličnog braka svjetski poznate manekenke Heidi Klum i pjevača Seala u siječnju. Heidi Klum predala je zahtjev za razvod braka na sudu u Los Angelesu, a kao razlog spominju se 'nepremostive razlike'. Par je u braku šest i pol godina (vjenčali su se 10. svibnja 2005. godine) i odlučio se razvesti nastupanjem sedme, krizne godine, a priču je prvi donio časopis People.

Zadnja vijest koju smo primili je da se splitska glumica Ana Gruica rastaje od Dijana Jahjefendića nakon samo godinu i pol braka. Prijatelji Ane Gruice tvrde da treća osoba nema veze s raspadom braka, već neslaganje sa suprugom. Ona, ipak, više nije zaštitno lice njegova fitnes centra, tako da su ipak prekinuli poslovnu suradnju.