'PAO' JE BOB

Jessica Biel odlučila se na drastičan potez i odrezala svoju dugu kosu

20.05.2024 u 12:39

Bionic
Reading

Zbog svih optužbi koje je na račun pjevača Justina Timberlakea iznijela njegova bivša djevojka Britney Spears, ali i zbog činjenice da su zbog njegove turneje trenutno fizički razdvojeni, glumica Jessica Biel stalno se mora u javnosti opravdavati i govoriti da je s njihovim brakom sve u najboljem redu. No, novi potez ponovno je unio pomutnju

Dobro je poznato da žene kada okreću novu stranicu u životu prvo što naprave je da otiđu kod frizera i naprave drastičnu promjenu svog imidža. Upravo zbog tog 'reza' mnogi su posumnjali kako ponovno u braku Jessice Biel i Justina Timberlakea nešto ne štima, no čini se da ovoga puta tu ne vrijedi ona 'gdje ima dima, ima i vatre'.

42-godišnjoj holivudskoj glumici jednostavno je dosadila duga kosa, kakvu je duže vrijeme furala, stoga je na Instagramu pokazala nevjerojatnu transformaciju.

U kratkom videu držala je pramenove svoje duge kose i potezala je, a potom - cap - kose više nije bilo. Frizer joj je ošišao kosu sve do brade, pokazavši još jednu inačicu popularnog boba koji Jessici Biel savršeno pristaje.

Ova glumica samo je jedna u nizu poznatih ljepotica koja je odlučila, pred ljeto, skratiti dugu kosu i isfurati ovu iznimno zahvalnu frizuru.

Inače, posljednjih mjeseca Jessici Biel i njezinom suprugu Justinu Timberlakeu nije bilo nimalo lako. Nakon što je njegova bivša djevojka Britney Spears iznijela niz teških optužbi, među kojima je i ona da ju je prisilio na abortus, Timberlake i Jessica Biel, koji su u braku od 2012. i imaju dvojicu sinova, prolaze teške trenutke.

jessica biel u milanu

Kakve čizme! Ovo je model koji noge čini vitkima, a kao stvorene su za kratke haljine

Pogledaj galeriju

Ipak, iz svega su uspjeli izaći jači no ikada, a Timberlake je ovih dana fokusiran na svoju turneju, zbog koje će iduće mjesece provesti odvojen od supruge i sinova. O svemu je Jessica progovorila za The View, gdje je rekla:

'Rad na braku je uvijek u tijeku. Neprestano pokušavamo pronaći ravnotežu, pokušavamo pronaći vrijeme u kojem ćemo se povezati. Hvala Bogu na Zoomu i FaceTimeu! Za obitelji koje putuju, za sve, zapravo, ali i za roditelje koji su često odsutni, to je bilo od velike pomoći.'