odličan izbor

Jordanska kraljica Rania ponovno ima prekrasnu haljinu: Ovaj model odolijeva trendovima i nosiv je u različitim prilikama

29.11.2022 u 11:12

Bionic
Reading

Dnevni raspored kraljice supruge Camille u potpunosti je ispunjen. Supruga kralja Charlesa III po prvi put organizira prijem u Buckinghamskoj palači, a to će učiniti okružena ženama iz kraljevskih obitelji. Kao uvod u dugo očekivani summit kraljica i princeza, Camilla je ugostila dansku princezu Mary i jordansku kraljicu Raniu čija haljina se, opravdano, našla u centru pažnje

'Prekrasno poslijepodne s kraljicom suprugom Camillom i princezom Mary od Danske ', objavila je kraljica Rania na svom Instagram profilu uz fotografiju na kojoj poziraju sve tri kraljevske dame u Clarence Houseu, rezidenciji engleskog kralja i njegove supruge. Inače, ovo je vo je prvo službeno putovanje danske princeze u Ujedinjeno Kraljevstvo nakon kontroverzi oko njezinog povučenog poziva na sprovod kraljice Elizabete.

Naime, nakon što je princeza potvrdila svoje dolazak na sprovod, ipak nije došla jer je britansko ministarstvo vanjskih poslova napravilo protokolarnu pogrešku kada ju je pozvalo. Nakon toga je engleska Vlada poslala pismo isprike kraljevskoj obitelji preko danskog veleposlanstva. Sudeći prema fotografiji, nesporazum je riješen i pogreška zaboravljena, a sve tri dame su na zajedničkom susretu pokazale stajlinge koje odišu bezvremenskim stilom i elegancijom.

Kraljica supruga Camilla posegnula je za kraljevski plavom Fiona Clare haljinom koja je u potpunosti odgovarala njezinom stilu, a sve je nadopunila Eliot Zed salonkama s niskom petom te upečatljivim ogrlicom i narukvicom.

Danska princeza Mary servirala je čista damski look i pri tome posegnula za dobro provjerenim brendovima. Našla se tako tu crno bijela midi suknja od tvida s potpisom Dolce&Gabbane koju je sjajno spojila s crnom satenskom bluzom brenda Valentino. Posebna dodatak predstavljala je ukrašena kragna košulje koja je bila prekrivena sjajnim detaljima.

Jordananska kraljica Rania, posve očekivano, posegnula je za svojom dobro provjerenom kombinacijom ženstvene elegancije i profinjenog chica. Njezin izbor ovog puta bila je plavozelena midi coctail haljina koja je djelo američkog luksuznog brenda Badgley Mischka, a taj model pripada kolekciji za jesen 2022. Laskava haljina koja suptilno prati liniju tijela imala je upečatljiv detalj vidu volumioznih detalja te nabora na ramenu, a kraljica je za upotpunjavanje stajlinga posegnula za Diorovim istaknuto plavim salonkama i dokazala kako su boje itekako dobrodošle kada riječ o formalnom odijevanju.

Kraljica Rania Izvor: Profimedia / Autor: Balkis Press/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia