NOGE ZA DESET

Julia Roberts izgleda senzacionalno u kratkoj haljini

11.09.2013 u 12:53

Julia Roberts

Izvor: Reuters / Autor: REUTERS/Mark Blinch

Bionic
Reading

Zanosna Julia Roberts ponovno se vraća na veliko platno - njezin dolazak na crveni tepih bio je u velikom stilu, a svojim sjajnim izgledom još jednom je pokazala da joj u holivudskom svijetu nema ravne

Posljednji put zajedno su se pojavili na filmu 1997. u filmu 'Moj najbolji prijatelj se ženi', a sada, 16 godina kasnije, Julia Roberts i Dermot Mulroney ponovno su partneri na velikom ekranu u filmu 'August: Osage County'. Na premijeru filma održanu na filmskom festivalu u Torontu Julia je došla u pravom stilu velike holivudske zvijezde.

Odjevena u moćnu crvenu boju, Julia je doslovce blistala i izgledala besprijekorno. Četrdesetpetogodišnja glumica za tu prigodu odjenula je crvenu haljinu Dolce&Gabbana ukrašenu apliciranom nešto svjetlijom čipkom te zvonolikih rukava. Uz haljinicu koja joj je besprijekorno pristajala te sezala iznad koljena, Julia je odjenula vrtoglavo visoke bež Gucci štikle s remenčićima, zavezala kosu u ležernu punđu te nabacila svoj osvajajući osmijeh koji svakoga može oboriti s nogu.