TRENDI I UDOBNO

Kad ih obujete neće izlaziti iz njih: Ovo su savršene sandale za prve tople dane

14.04.2023 u 11:53

Bionic
Reading

Uskoro će se temperature približiti ugodnim 20 stupnjeva, a to može značiti samo jedno – vrijeme je za ljetne sandale. A kada je riječ o trendovima, najbolje je pripremiti se na vrijeme

Nakon što smo duge zimske mjesece proveli u papučama, udobnost je i dalje veliki prioritete u modnom svijetu, a dizajneri su to uzeli u obzir i prilikom kreiranja proljetno/ljetnih modela sandala.

No, dati prednost praktičnosti ne znači nužno odustati od stila: itekako prepoznatljiva travnato zelena boja brenda Bottega Veneta oživljava par ravnih modela, dok Birkenstock srebrne Arizona sandale obećavaju dodavanje vibrantnosti svakoj garderobi, podjednako nosive po gradu i plaži.

S druge strane, na strani high street brendova tu su Cosove sandale s kožnim naramenicama koje će se vrlo brzo naći na vrhu liste želja i zajamčeno će dati stilsku dozu svakom stajlingu. Marks & Spencer ravne sandale s remenima, koje dolaze u crnoj i bijeloj boji bit će ultimativni izbor za ljubitelje minimalističke mode.

Nema sumnje, ovo su neke do najudobnijih sandala koje će nositi od prvih toplijih dana pa sve do prvih dana jeseni. Čak i kad se zaredaju kišni dani, rado ćete ih odjenuti uz čarape, ma koliko puta rekli da tu podvlačite crtu.

  • +7
Sandale za prve tople dane Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije