POPUT APOLONA

Kako je moguće to da on s godinama izgleda sve bolje?

23.09.2015 u 11:10

Bionic
Reading

Za ovu novu H&M-ovu kampanju David Beckham udružio se s glumcem i komičarom Kevinom Hartom kako bi predstavio smiješnu stranu svojeg života

U kampanji za novu kolekciju Modern Essentials selected by David Beckham za jesen 2015. Hart igra metodičnog glumca koji se priprema za ulogu Beckhama. Popularni švedski brend uskoro će i službeno objaviti simpatični video u sklopu ove kampanje, a vi ga možete pogledati odmah.

'Kevin Hart jedan je od najduhovitijih, najdomišljatijih tipova. Volim za H&M-ove kampanje napraviti nešto neočekivano, a vjerojatno nitko nije očekivao da ću se prihvatiti komedije. Nadam se da će svi uživati u gledanju koliko sam ja uživao u snimanju', poručio je umirovljeni nogometaš David Beckham.

Hart je za miljenika žena diljem svijeta također imao samo riječi hvale: 'Imati priliku ismijavati globalnu ikonu kao što je David Beckham san je svakog komičara. Obožavam modu koliko i sport, zato sam toliko uzbuđen što sudjelujem u Davidovoj novoj kampanji za H&M.'


U fotogaleriji pak možete vidjeti što rado nosi slavni sportaš od osnovne garderobe koja je muškarcu potrebna svake sezone, a nova kolekcija za jesen 2015. dostupna je u svakoj H&M-ovoj prodavaonici koja prodaje mušku odjeću od početka listopada.

David Beckham je već dugo zaštitno lice H&M-a, a budući da s godinama doista izgleda sve bolje te se od mladog igrača s nježnim crtama lica pretvorio u pravog zavodnika, ova će suradnja sigurno još dugo potrajati.