U TRI MJESECA

Karmela Vukov Colić smršavjela je 15 kilograma

10.05.2013 u 11:43

Bionic
Reading

Voditeljica Karmela Vukov Colić ove godine sve je promijenila na bolje. Riješila se dugova, plaća režije na vrijeme, a izgleda bolje nego ikada

Karmela Vukov Colić ne tako davnog 1. siječnja 2013. odlučila je da će joj ovo biti dobra godina, i nakon nekoliko mjeseci sve je sjelo na svoje mjesto.

'Krenula sam s tom mišlju pa tako i jest. Lijepo. Imam dobru, novu energiju, mnoge sam stvari počela raditi. Odlučila sam obnoviti staru bakinu kuću u Moslavini, u kojoj sam provela djetinjstvo. Vratila sam se i na Zlarin, odakle je moj djed. Veseli me što djeci mogu pokazati odakle dolazimo', rekla je Karmela za Caffe 24 koja je tri mjeseca smršavjela 15 kilograma.

Potpuno je, priznaje, hibernirala ove zime. Bila joj je predugo i presiva. Sve joj nekako bilo mračno, a digle su je prve zrake sunca, a kilogrami su se istopili bez njezine prevelike zasluge.

'Nekako su se kockice posložile. Sigurna sam da lani ni dekagrama ne bih smršavjela. Ove se godine dogodilo samo od sebe, u tri mjeseca otišlo 15 kilograma', rekla je Karmela dodavši da non-stop vozi bicikl koji si je kupila prije pet godina za rođendan. Nakon što je četiri godine u garaži bio u garaži, sada ga je maksimalno aktivirala.