Elegancija bez greške

Kate Middleton oduševila u haljini omiljene dizajnerice, a mnogi su posumnjali na modnu reciklažu

22.11.2023 u 07:50

  • +4

Kate Middleton

Izvor: Profimedia / Autor: STEPHEN LOCK/WPA POOL / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Kate Middleton bila je oličenje elegancije u bijeloj haljini i blistavoj tijari kad je stigla na državni banket kako bi poželjela dobrodošlicu predsjedniku i prvoj dami Južne Koreje. Za tu svečanu priliku ostala je vjerna svojoj omiljenoj dizajnerici

Princeza od Walesa, 41-godišnja Kate Middleton pridružila se svom suprugu princu Williamu, kao i kralju i kraljici, prilikom dočeka Yoon Suk Yeola i njegove supruge Kim Keon Hee na gala večeri u Buckinghamskoj palači u Londonu.

Izgledajući vrhunski elegantno, gotovo ezoterično u dugoj bijeloj haljini sa sjajnim detaljima, Kate je stajling upotpunila blještavim parom naušnica koje pripadaju kraljici Elizabeti, pojasom te zvijezdom Kraljevskog viktorijanskog reda. Na glavi je nosila tijaru Strathmore Rose koja je pripadala kraljici majci i koju su joj roditelji poklonili 1923. Ta tijara se može nositi na vrhu glave ili preko čela kao bandeau, a nježni cvjetni dizajn nije nošen u javnosti mnogo godina.

Ipak, najviše pažnje je privukao izbor haljine koja je utjelovila Katein besprijekorno elegantan stil i bezvremensku profinjenost. Izbor je pao na kreaciju Kateine omiljene dizajnerice, Jenny Packham čije kreacije vrlo često odabire za posebno važne i svečane događaje.

Kate je nosila haljinu imena 'Anemone', koju je odlikovala maksi duljina, klasičan i laskav A-kroj koji suptilno prati liniju tijela, naglašena ramena te zanimljivo oblikovani rukavi lepezastog kroja sa sjajno izvezenim detaljima. Stajling je upotpunjen i dugačkim, bijelim opernim rukavicama te Anya Hindmarch clutch torbicom ukrašenom bisernim detaljima.

Ova haljina mnoge je odmah podsjetila na Jenny Packham haljinu koju je Kate nosila na Južnoafrički državni banket prošle godine te su zaključili kako je riječ o još jednom uspješnoj modnoj reciklaži. Međutim modni znalci brzo su otkrili kako je ipak riječ o drugom modelu haljine. Naime, Kate je sada nosila haljinu 'Anemone', a prošle godine je zablistala u haljini 'Elspeth' također s potpisom Jenny Packham. Vrlo slična, ta kreacija se ipak razlikuje po kroju suknje te dugačkim rukavima s prorezom ukrašenim gusto apliciranim sjajnim detaljima.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'