KRALJEVSKA INSPIRACIJA

Kate Middleton opravdala titulu modne odlikašice sjajnim kombinacijama koje je pokazala na turneji Škotskom

29.05.2021 u 10:00

Bionic
Reading

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridega, William i Kate, od 21. do 27. svibnja boravili su u Škotskoj. Ondje su među ostalim pričali s medicinskim radnicima, posjetili dobrotvorne organizicije i bavili se temama okoliša, mentalnog zdravlja te ovisnosti. Posjetili su otočje Orkney, Sveučilište St Andrews gdje su se prije 20 godina upoznali a u drive-in kinu pogledali su novi film o Cruelli de Vil. Lijepa vojvotkinja nanizala je mnoštvo fantastičnih stajlinga kojima je nemoguće pronaći manu

Vojvotkinju od Cambridgea ne nazivaju bez razloga jednom od najbolje odjevenih žena u kraljevskim krugovima. Njezine modne kombinacije su promišljene do najsitnijih detalja. Premda ima vojsku stilista koja joj savjetuje što bi trebala odjenuti za službene događaje, u njima ima i njezinog potpisa. Tijekom posjeta Škotskoj, Kate Middleton je promijenila šest odjevnih kombinacija. Tako je za odlazak u drive-in kino u palači Holyroodhouse odjenula bezvremenski plavi karirani kaput brenda Holland Cooper, ispod se nazirala bež midi suknja, a kombinaciju je zaokružila smaragdno-zelenim antilop salonkama.

  • +11
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Za posjet i vrtlarenje u Starbank Parku odjenula je bijelu bluzu s crnim točkicama Jigsaw, tamnozeleno odijelo Massimo Dutti, a na nogama je imala Superga tenisice. Premda mnogi smatraju kako odijela i tenisice ne idu zajedno, odjevne kombinacije koje se mogu vidjeti na gradskim ulicama, kao i kombinacija koju je pokazala vojvotkinja, dokaz je da je taj elegantno-sportski spoj vrlo popularan.

Kasnije tog dana, Kate i William našli su se i na teniskim terenima, gdje su odigrali nekoliko mečeva s djecom. I za tu je priliku vojvotkinja odabrala iste tenisice, a odijelo je zamijenila crnim hlačama i puloverom Ralph Lauren. Poznato je kako se uz vojvotkinju veže tzv. 'Kate-efekt', kada se mnogi odjevni komadi i modni dodaci rasprodaju, nakon što ih ona pokaže u javnosti. Posebno je to trend kad je riječ o pristupačnijim proizvodima high street potpisa.

Za posjet Sveučilištu St. Andrews na kojem se kraljevski par upoznao prije 20 godina 39-godišnja Kate je odjenula kombinaciju koje su činile hlače na crtu te vrlo trendi blejzer s dvorednim kopčanjem brenda Holland Cooper razigrala je vrlo trendi puloverom s potpisom modne kuće La Redoute. Životna suputnica britanskog princa je inače poznata kao ljubiteljica prugica.

  • +10
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Andy Buchanan/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

Omiljena članica britanskog dvora sastala s petogodišnjom djevojčicom Milom Sneddon koja boluje od leukemije, a i tada je oduševila modnim odabirom u kojem glavnu ulogu igra njezina najdraža boja – ružičasta. Oduševila je haljinom ukrašenom sitnim faldama i gumbima cijelom duljinom, a ukrasila ju je ružičastim remenom u struku. Kombinaciju je zaokružila nježno ružičastim antilop klasičnim salonkama brenda Emmy London te je nosila i Amaia Kids masku cvjetnog uzorka.

  • +5
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Jane Barlow/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia