PRATI TRENDOVE

Kate Middleton pokleknula pred najpopularnijim čizmama sezone

31.10.2018 u 11:47

Bionic
Reading

Po pitanju traperica, britanska miljenica Kate Middleton nikada ne eksperimentira. U sklopu neformalnih kraljevskih angažmana ne krije naklonost prema skinny modelima, no kada je riječ o obući, vojvotkinja od Cambridgea ima sasvim drugačiji pristup

Nakon što je nedavno okončala kratki porodiljni dopust, Kate Middleton ponovno je u centru pozornosti zahvaljujući mnogobrojnim angažmanima. Na posljednjem u nizu, koji je uključivao otvorenje novog sportskog programa Coach Core u Londonu u društvu supruga, princa Williama, Kate je omiljene skinny traperice u crnoj verziji nosila uz najpopularnije čizme sezone.

  • +2
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Obuća nadahnuta Divljim zapadom ponovno je zaintrigirala poznate dizajnere, a pred legendarnim kaubojkama, poput mnogobrojnih dama, pokleknula je i Kate odabravši elegantan model od crne brušene kože s potpisom britanskog Russell & Bromley koje se u prodaji nalaze po cijeni nešto manjoj od 2500 kuna.

Na veliku žalost ljubiteljica modnih odabira Kate Middleton, brend u čijem se modelu kaubojki prošetala Kate omogućuje prodaju isključivo unutar granica Ujedinjenog kraljevstva, no postoji mnoštvo identičnih modela ovih popularnih čizmi koje će podjednako dobro izgledati u kombinaciji sa trapericama skinny kroja.

  • +5
Kaubojke su opet in Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Casual izdanje u jesenskoj maniri, britanska miljenica kompletirala je klasičnom crnom dolčevitom i kariranim blejzerom – djelo kanadskog brenda Smythe.