TREĆI DAN TURNEJE

Kate Middleton sve je oduševila začinivši svoj jesenski stajling tradicionalnom odjećom

17.10.2019 u 10:33

Bionic
Reading

Treći dan službenog posjeta Pakistanu princ William i Kate Middleton iskoristili su za posjet prelijepom planinskom lancu Hindukuš, udaljenom nekoliko kilometara od afganistanske granice. Par je posjetio isto područje Čitral u koje je nekoć putovala pokojna princeza Diana tijekom svoje solo turneje 1991. godine. Živopisne fotografije druženja s lokalnim stanovništvom obišle su svijet, a najviše zanimanja izazvale su fotografije Williama i Kate u tradicionalnoj pakistanskoj odjeći

Vojvode od Cambridgea, princ William i Kate Middleton, družili su se u srijedu s Kalašima, potomcima makedonskih vojnika Aleksandra Velikog, na ledenjaku Chiatibo u Pakistanu. Domaćini su kraljevskom paru priredili srdačnu dobrodošlicu, pripremivši posebno za njih tradicionalnu odjeću i modne dodatke.

Nakon što je prethodnih dana zablistala u dvije zelene i dvije plave kreacije kojima je odala počast Pakistanu, Kate Middleton se trećeg dana boravka u toj zemlji odlučila za nešto klasičniju odjeću u zemljanim tonovima.

  • +23
Kate Middleton i princ William Izvor: Profimedia / Autor: Pool / I-Images / Zuma Press / Profimedia

Lijepa vojvotkinja je za obilazak ledenjaka odabrala udobnu kombinaciju - smeđu midi suknju i košulju preko koje je nosila kožni prsluk s potpisom britanskog brenda Really Wild, upotpunivši stajling visokim čizmama od brušene kože koje također nose potpis ovog britanskog brenda te zlatnim naušnicama etno izgleda s potpisom brenda Missoma.

Isti prsluk vojvotkinja je nosila i tijekom posjeta Kraljevini Butan 2016. godine, a Kalaši su se pobrinuli da se ona i William uklope, okitivši ih tradicionalnim kaputima i maramama. 37-godišnja vojvotkinja dobila je na poklon čak i pokrivala za glavu s detaljem perja.

Šešir koji je Kate nosila gotovo je identičan onome koji je nosila princeza Diana tijekom posjeta Pakistanu 1991. Pokojna princeza nekoliko je puta posjetila Pakistan, stoga su kraljevskom paru domaćini prezentirali album u kojem se čuvaju fotografije Lady Di nastale tijekom jednog od njezina službenog posjeta.