SANNA MARIN

Klasična kombinacija boja uvijek je dobar izbor; dokazala je to i elegantna finska premijerka

16.05.2022 u 12:20

Bionic
Reading

Premijerka Sanna Marin ljubiteljica je poslovnih modnih kombinacija koje najčešće uključuju sakoe i hlače, a najmlađa europska premijerka zaigrala je na kartu bezvremenske crno-bijele kombinacije

Finska premijerka odličnim je stajlingom dokazala kako su daleko iza nas vremena u kojima su sakoi bili na glasu kao pomalo dosadni.

Elegantni bijeli sako s dvorednim kopčanjem i crnim gumbima pokazao se odličnim modnim izborom za lijepu brinetu koja je 2019. zasjela na mjesto premijerke Finske i još uvijek drži titulu najmlađe europske premijerke.

Sanna Marin (36) kombinirala je ovaj klasični odjeveni predmet, koji obožavaju ljubiteljice poslovne estetike, s crnim hlačama užeg kroja i crnim stiletticama.

  • +6
Premijerka Finske Sanna Marin Izvor: EPA / Autor: MAURI RATILAINEN

Crna i bijela uvijek su sjajan modni spoj - minimalistički s bezvremenskim karakterom, ali i nevjerojatno chic i ženstven.

Nenametljiv make up i mladenačka frizura dobro su se uklopili u ovaj look s kojim nema greške.

Inače, finska premijerka udala se 2020. nakon 16 godina veze za Markusa Raikkonena, s kojim ima kćer Emmu.

Marin je upoznala Raikkonena kada su oboje imali 18 godina, a vjenčali su se skoro osam mjeseci nakon što je preuzela premijerski položaj, kao najmlađa osoba u zemlji koja je do sada obavljala tu dužnost.