udobnost na prvom mjestu

Kraljica Letizia zbog zdravstvenih problema odrekla se elegantnih cipela i napravila stilski zaokret

07.06.2024 u 05:54

Bionic
Reading

Zbog zdravstvenih problema morala se odreći visokih potpetica, ali kraljica Letizia pronašla je savršeno udobnu alternativu u kojoj blista iz dana u dan

Španjolska kraljica Letizia godinama slovi za jednu od najbolje odjevenih aristokratkinja, no svoj prepoznatljiv elegantni stil, obilježen cipelama i haljinama, u posljednje vrijeme radikalno je promijenila.

Lijepa bivša novinarka u više nedavnih javnih pojavljivanja osvanula je u spoju klasičnog sakoa i hlača te s pomalo neočekivanim odabirom obuće - bijelim tenisicama.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Iza svega stoje njeni zdravstveni problemi, Mortonov neurom, a trpi bolove zbog stalnog nošenja visokih potpetica. Riječ je o stanju koje utječe na živce u nožnim prstima i uzrokuje zadebljanje tkiva, a očituje se iznenadnom pojavom boli u prednjem dijelu stopala i to obično za vrijeme aktivnosti - tako da mora paziti na izbor obuće.

Početkom godine tome je pokušala doskočiti nošenjem udobnih slingback cipela niske kitten pete, ali čini se da je tek u chic tenisicama pronašla rješenje za probleme s bolovima.

  • +3
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: ÁNGEL DÍAZ BRIÑAS / CONTACTOPHOTO / JESUS BRIONES/GTRES / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

U ovoj kombinaciji zablistala je na premijeri dokumentarnog filma 'Science of Women of Africa' u Madridu, na kojoj je uz kralja Felipea VI. prošetala u bijelim tenisicama, a bila je primorana na to zbog obnovljene ozljede stopala.

Odabir je tada pao na model brenda Vivo Barefoot minimalističke estetike jer ultratankim potplatom stvara osjećaj kao da hodate posve bosi. Kraljica nam je time pokazala da stavljanjem zdravlja na prvo mjesto i favoriziranjem udobnosti ne moramo pritom žrtvovati stil.

  • +3
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Andrews Archie/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Elegantna Španjolka u sličnom se izdanju pojavila i na finalu Kraljičinog kupa u ženskom nogometu te je predala pehar u stajlingu kojem je nemoguće naći grešku. Spojila je elegantnu jaknu od tvida španjolskog brenda Mirto s bijelim hlačama ravnih nogavica, a ovaj je outfit upotpunila također tenisicama Vivo Barefoot.

Kraljica Letizia pokazala nam je da ove ortopedske tenisice izvrsno izgledaju i u moćnom stajlingu s njoj omiljenom crvenom bojom. Naime u svom rodnom Oviedu, na obilježavanju Dana nacionalnih oružanih snaga, nosila je odijelo u moćnoj crvenoj boji, ispod kojeg je, u istoj nijansi, imala top s detaljima cvijeća, a stajling je upotpunila upravo elegantnim bijelim tenisicama.

  • +5
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: 797/DAVID/CORDONPRESS / Cordon Press / Cordon Press / Profimedia

Iskoristila ih je i za stiliziranje beskrajno chic potpuno bijelog stajlinga na znanstvenom skupu nakon susreta s Volodimirom Zelenskim u Madridu. Tada je nosila klasične bijele hlače ravnih nogavica te top bez rukava s potpisom brenda Adolfo Dominguez. Upravo je efektan top podignuo ovaj jednostavan stajling te prikazao novu dimenziju njenog transformiranog stila.

Top je bio u fokusu i prije nekoliko dana, kada je bijeli model sa ženstvenom čipkom nosila ispod plavog lanenog odijela s potpisom Adolfa Domingueza. Ipak, i tada su sve oči bile uprte u njene nezaobilazne bijele tenisice Vivo Barefoot Geo Court te su one postale njen novi prepoznatljivi modni dodatak i dokaz promjene outfita iz čiste elegancije u casual chic stil.

STAJLING ZA SVAKI DAN

Kraljica Letizia ne odustaje od anatomskih tenisica, ali ni odijela

Pogledaj galeriju